Itsenäinen päätöksenteko tekee työstä antoisaa

Jermu Savolainen työskentelee projektipäällikkönä Eltelin jakeluverkkoliiketoiminnassa. Arkeen mahtuu pitkiä päiviä ja paljon itsenäistä päätöksentekoa. Haastavien tilanteiden ratkaiseminen kuitenkin lisää työn mielekkyyttä.

Projektipäällikön tehtävät Eltelillä vaativat vahvan motivaation lisäksi erittäin hyvää tuntemusta jakeluverkosta. Tällä hetkellä Jermu työskentelee asiakkaan jakeluverkkotyömaalla, jossa rakennetaan kahdenkymmenen ja kymmenen kilovoltin keskijännitelinjaa sekä maanalaista pienjännitelinjaa.

– Työssäni on parasta se, että oman kädenjäljen näkee käytännössä. Lisäksi pidän työn joustavuudesta: sekä työajat että työtehtävät vaihtelevat, ja monista asioista saa päättää itse, Jermu pohtii.

Eltelillä on hyvät etenemismahdollisuudet

– Eltelillä on hyvä työskennellä, koska täällä pääsee toteuttamaan itseään ja tarttumaan uusiin haasteisiin. Käytännössä itsensä toteuttaminen näkyy suurten projektien hoitamisessa alusta loppuun asti, Jermu kertoo.

Eltel tarjoaa henkilöstölleen koulutusta määräajoin sekä paikallisesti että Teamsin välityksellä. Projektijohtamisessa on hyödynnetty esimerkiksi Project Excellence -käsikirjaa.

Eltelillä on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet. Asentajan tehtävistä on mahdollista siirtyä haastavampiin asentajan tehtäviin, suunnittelutehtäviin, projektijohtoon ja jopa ylempiin johtotehtäviin, Jermu mainitsee.

– Eltelillä on erittäin hyvät etenemismahdollisuudet. Esimerkiksi moni työkaverini on edennyt tehtävistä toisiin. Asentajan tehtävistä on mahdollista siirtyä haastavampiin asentajan tehtäviin, suunnittelutehtäviin, projektijohtoon ja jopa ylempiin johtotehtäviin, Jermu mainitsee.

Työkulttuurissa yhdistyvät jämäkkyys ja joustavuus

Työhön Eltelillä kuuluu myös haasteita. Työpäivät ovat välillä pitkiä, ja työmatkoilla maakunnassa joutuu tekemään paljon päätöksiä itsenäisesti. Päätöksenteko on Jermun mielestä välillä erittäin haastavaa, mutta myös antoisaa.

– Työkulttuuri Eltelillä on työtehtäviltään kohtuullisen jämäkkä, mutta toisaalta esimerkiksi työajan kannalta erittäin joustava, Jermu miettii.

Katso Eltelin avoimet työpaikat

Olemme alan suurin työnantaja Suomessa. Tutustu avoimiin työtehtäviimme Suomessa ja liity porukkaan!

Hae meille!

Yhteyshenkilö

Eltel Rekrytointi

Henkilöstöhallinto / HR
rekrytointi@eltelnetworks.com