Kiinteät tieto­liikenneverkot

Eltel on suunnitellut, rakentanut ja ylläpitänyt kiinteitä tietoliikenneverkkoja vuosikymmeniä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa hyödyntämällä laajaa palveluvalikoimaamme. Palveluvalikoimassamme on 24/7 asiakaspalvelu asiakkaidemme ja sidosryhmiemme tueksi.

Kiinteät tietoliikenneyhteydet mahdollistavat tulevaisuuden yhteiskunnan kasvavat tiedonsiirtotarpeet

Järeät runkoyhteydet ovat edellytys tietoliikenneverkkojen luotettavuudelle ja alati kasvavalle datasiirtomäärille. Olemme verkon omistajien suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon kumppani kaikilla näillä edellä mainituilla eri osa-alueilla.

Meitä ei ole kaavat tai vanha totuttu kangistanut. Tarjoamme ratkaisuja perinteistä suoraviivaisemmin ja etsimme yhdessä asiakkaiden kanssa parhaan toimintamallin. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta, välitöntä ja hiottujen yhteistyömalliemme sujuvoittamaa.

Palvelumme kattavat koko prosessin projektinhallinnasta ylläpitoon ja kokemuksemme, jatkuva henkilöstön kehittäminen ja sujuvat, kustannustehokkaat tuotantomallimme takaavat kykymme toimia asiakkaan kannattavana kumppanina.

Valokuituyhteys kotiin!

Meillä on alamme kattavimmat resurssit suunnitella ja rakentaa alueellisia valokuituverkkoja ja kyky toimittaa samalla toimintamallilla laadukkaita avaimet käteen -ratkaisuja koko Suomen alueella. Käytämme monipuolisia digitaalisia projektinhallintatyökaluja ja olemme Optopron digitaalisten sovellusten edustaja Suomessa.

Olemme Kuitu kotiin -projekteissa ja -toimituksissa huippuammattilaisten joukko. Toimintamallimme ja prosessimme varmistavat nopeat ja laadukkaat projektien läpiviennit.

Kiinteiden tietoliikenneverkkojen palvelumme:

 • KVR-rakentaminen eli avaimet käteen -palvelut isoihin kuitukohteisiin
 • Suunnittelu ja dokumentointi
 • Viankorjaus ja ylläpito
 • Valokuituverkot
 • KTV-verkot
 • Kupariverkot
 • Runko- ja accessverkon laitteet
 • Voimalaitteet
 • Varavoima (akustot ja varavoimakoneet)
 • Ilmastointi ja jäähdytys
 • Datakeskukset ja niiden väliset tietoliikenneyhteydet

Ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Kattaviiin referensseihimme ja lisätietoihin vastuullisuudesta voit tutustua alla olevan valikon kautta.

Vastuullisuus

Asentajillamme on käytössään huippuluokan kalusto ja varusteet. Olemme panostaneet voimakkaasti työturvallisuuden kehittämiseen ja tapaturmataajuus on vähentynyt merkittävästi.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja liiketoimintajärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001 (Laatu), ISO 14001 (Ympäristö) ja ISO 45001 (Terveys, Turvallisuus) mukaisesti.

Olemme mukana asiakkaidemme mahdollisissa hiilineutraaliuteen tai vähähiilisyyteen tähtäävissä hankkeissa. Olemme myös itse proaktiivisia ja kehitämme omia työmenetelmiämme ja esimerkiksi tuotantoautojen ajoreittejä niin että minimoimme oman toimintamme ympäristövaikutuksia.

Yhteyshenkilö

Raimo Hiisiö

Tietoliikenneverkot, konesalit ja yritysratkaisut
Puh. 040 311 3212 raimo.hiisio@eltelnetworks.com