Sähköautojen latausjärjestelmät

Tarjoamme Eltel Charge -latausratkaisut taloyhtiöille, liikekiinteistöille, autoteollisuudelle ja latausoperaattoreille.

Ota yhteyttä lomakkeella

Sähköautojen latausjärjestelmät helposti avaimet käteen -periaatteella

Oletko miettinyt, mikä on helpoin tapa saada sähköautojen latausjärjestelmä yrityksesi tai taloyhtiösi parkkipaikalle? Oli latauspistetarpeesi sitten iso tai pienempi, me toteutamme sen suunnittelusta sähköauton ensimmäiseen lataukseen asti.

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut avaimet käteen -periaatteella taloyhtiöihin, parkkihalleihin, ostoskeskuksiin, liiketiloihin, työpaikoille ja huoltoasemille. Et siis joudu pyytämään tarjouksia erikseen sähkörakentamiseen ja -asentamiseen, maankaivuuseen tai latauslaitteisiin liittyen, vaan saat kaiken helposti meiltä.

Tarjoamme myös asiakastuen ja latausoperaattoripalvelut yhteistyökumppaneidemme avulla. Toimitamme kaikki latausinfraan liittyvät palvelut:  sähkösuunnittelun, maastosuunnittelun, muuntamorakentamisen ja asfaltoinnin jälkityöt.

Toimintavarma ja turvallinen sähköauton lataus

Sähköautojen latauspistettä suunnitellessa käyttäjän turvallisuus ja latauslaitteiston toimintavarmuus ovat ensiluokkaisen tärkeitä, oli kyse sitten taloyhtiöstä tai raskaan liikenteen suosimasta huoltoasemasta.

Olemme Suomen suurin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen teknisten palveluiden tuottaja ja Pohjoismaiden yksi suurimmista sähköurakoitsijoista. Meillä on Suomessa:

  • yli kuusikymmentä toimipistettä
  • yli 1500 koulutettua työntekijää
  • paikallisia yhteistyökumppaneita ympäri Suomea.

Henkilöstömme koostuu sähkö- ja tietoliikennealan asiantuntijoista. Suurimpia asiakkaitamme ovat muun muassa Caruna, Elenia, Fingrid, Telia, Helsingin Sähköverkko ja Valokuitunen. Sähköauton latausasemissa asiakkaitamme ovat muun muassa Virta, Kempower, Helen, Ionity ja Volvo.

Koska latauspisteessä on aina kyse sähköturvallisuudesta, asennamme ainoastaan sertifioituja latauslaitteita. Olemme vastuullinen työnantaja ja äärimmäisen tarkkoja siitä, että sähköasennukset tapahtuvat kaikkien standardien ja turvallisuusmääräysten mukaisesti, työntekijöidemme turvallisuudesta huolehtien.

Rahallista tukea sähköauton latauspisteen hankintaan

Rahallista tukea sähköauton latauspisteen hankintaan

Tiesitkö, että valtio tukee sähköautojen latausjärjestelmän asentamista työpaikoille? Ota yhteyttä, etsitään yhdessä yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu!

Lue lisää
Sähköauton latauspiste kotiin helposti!

Sähköauton latauspiste kotiin helposti!

Meiltä saat sähköauton latauspisteen kotiin helposti ja huolettomasti avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, me hoidamme loput!

Lue lisää

Paljonko sähköauton latauspiste maksaa?

Sähköautojen latausratkaisuja on olemassa lähestulkoon rajattomasti. Sähköauton latauspisteen hinta riippuukin monesta tekijästä:

  • asiakkaan tarpeen laajuudesta
  • ladattavista autoista
  • kiinteistön sähköliittymän kapasiteetista
  • valittavista latauslaitteista
  • alueen maastosta.

Meiltä saat sähköautojen latausratkaisun avaimet käteen -periaatteella, eli et joudu pyytämään tarjouksia erikseen eri urakoitsijoilta esimerkiksi sähköasentamiseen,  maankaivuuseen tai latauslaitteisiin liittyen. Me teemme kaiken puolestasi.

Sähköauton latauspisteen suunnittelu alkaa ilmaisesta tapaamisesta, jossa edustajamme kartoittaa tarpeesi. Vuosien kokemuksen ansiosta osaamme usein jo tässä vaiheessa rajata toteutusvaihtoehdot, joista voit valita. Tämän jälkeen teemme sinulle kiinteän tarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyäsi prosessi etenee materiaalitoimitukseen ja asennusvaiheeseen. Asennuksen jälkeen vastaamme asiakastuesta mahdollisten kysymysten noustessa esiin, ja tarjoamme huoltopalvelut.

Jokainen asennuskohde on erilainen, kerromme mielellämme lisää ja annamme esimerkkejä siitä, minkä hintaisia erikokoiset projektit ovat olleet.

Kuinka paljon tyypillinen toimistorakennuksen latausasennus voisi maksaa?

Teimme esimerkkilaskelman viiden latausaseman sekä niiden vaatiman sähköinfrastruktuurin rakentamisesta. Tämän avulla pyrimme lisäämään tietoisuutta siitä, miten latausratkaisuiden rakentaminen ja suunnittelu toimii. Voit jättää yhteystietosi ja ladata laskelman itsellesi klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Kauanko sähköauton latausaseman asennus kestää?

Teemme suunnitelman sähköauton latausaseman asennuksesta asiakasta konsultoiden, mikä tarkoittaa, että etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan latausratkaisun. Käytämme kohteissamme paikallisia yhteistyökumppaneita, kuten maanrakennus- ja sähköurakoitsijoita.

Latausaseman asennuksen kesto riippuu täysin kohteesta, aivan kuten hintakin. Pienissä kohteissa ensitapaamisesta ensimmäiseen latauskertaan menee keskimäärin reipas kuukausi, isommissa kohteissa noin pari kuukautta. Kommunikoimme kanssasi työn etenemisestä ja teemme parhaamme pitääksemme aikatauluista kiinni.

Millaista tukea valtio tarjoaa sähköautojen latauspisteen rakentamiseen?

Valtio tukee sähköauton latauspisteen asennusta työpaikoille. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) tuki mahdollistaa sähköautojen latauspisteiden hankintaa työpaikoille edullisemmin. Mikäli latauspistettä käyttää pääsääntöisesti yrityksen henkilökunta, on yrityksen mahdollista saada tukea 750 € / latausasema, enimmillään kymmenelle latausasemalle vuodessa.

Lue lisää ARA:n tuesta yrityksille >> täältä.

Taloyhtiöt voivat saada ARA:n tukena 35 % hankintahinnasta, maksimissaan 90 000 euron investointiin. Laki edellyttää taloyhtiöitä, joissa on enemmän kuin neljä parkkipaikkaa, lisäämään sähköauton latausvalmiuden seuraavan isomman remontin yhteydessä. Raskaan liikenteen puolella pitäisi 40 % Suomen joukkoliikenteestä olla vihreää vuoteen 2025 mennessä, siitä 20 % täysin sähköistä.

Lue lisää ARA:n tuesta taloyhtiöille >> täältä.

Kaikissa kysymyksissä ole epäröimättä yhteydessä joko jättämällä yhteystietosi >> lomakkeen avulla tai ota yhteyttä myyntipäällikkömme Sami Ylä-Rotialaan: Puh. 040 311 2970 tai maililtse sami.yla-rotiala@eltelnetworks.com.

Usein kysytyt kysymykset sähköauton latausratkaisuista taloyhtiöille ja yrityksille

Usein kysytyt kysymykset sähköauton latausratkaisuista taloyhtiöille ja yrityksille

Oletko pohtinut sähköautojen latausjärjestelmän hankintaa? Eltel Chargen myyntipäällikkö Sami Ylä-Rotiala vastaa viiteen usein kysyttyyn kysymykseen.

Lue lisää