Sähköautojen latausjärjestelmät

Tarjoamme Eltel Charge -latausratkaisut taloyhtiöille, liikekiinteistöille, autoteollisuudelle ja latausoperaattoreille.

Maailma on jatkuvassa murroksessa – myös kiinteistöjen energiatarpeiden osalta. Sekä ympäristösyyt että taloudelliset tekijät puoltavat latauspisteisiin investoimista.

Eltel Charge asentaa ja toimittaa sähköisen liikenteen latausjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella kaikkialle Suomeen.

Eltel Charge – latauspiste kotiin ja työpaikalle

Liikenne sähköistyy hurjaa vauhtia. Sähköauton lataus kuitenkin tapahtuu yleensä siellä missä auto on eniten paikallaan – kotona tai työpaikalla.

Miksi valita Eltel?

Voit luottaa siihen, että teemme työmme turvallisesti, laadukkaasti ja kannattavasti. Sähköalan ammattilaisina meillä on useiden vuosien asennuskokemus alati kasvavassa sähköautomarkkinassa.

Sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille

Sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille

Hei työnantajat, työssäkäyntirakennusten tai -kiinteistöjen omistajat! Valtio tukee sähköautojen latauspisteiden asentamista työpaikoille vuonna 2022. Juuri nyt on erinomainen aika ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarjous.

Lue lisää
Tutustu sähköauton latausratkaisuun kotitalouksille

Tutustu sähköauton latausratkaisuun kotitalouksille

Sähköauton latausasema kotona helpottaa arkea ja tekee sähköllä autoilusta yhä sujuvampaa.

Lue lisää

Eltel asentaa latausasemat yhteistyökumppaneilleen

Volvo on valinnut sähköautojen latausasemien asennuskumppanikseen Eltelin. Koko maan laajuisena toimijana voimme palvella Volvon asiakkaita kattavasti niin asennuksen kuin huollonkin palveluissa.