Sähköautojen latausratkaisut Elteliltä

Toteutamme kokonaisvaltaisia latausjärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella, kartoituksesta latausasemien asennukseen ja käyttöönottoon asti. Palvelemme kautta maan, harkinnasta hankintaan.


Suunnittelemme ja toteutamme sähköautojen latausjärjestelmiä muun muassa ammattiliikenteelle, liikekiinteistöihin ja työpaikoille, parkkihalleihin ja taloyhtiöihin sekä huoltoasemille. Suoritamme kiinteistöllä veloituksettoman kartoituskäynnin, jonka avulla määrittelemme kiinteistön sähköinfran nykytilan, sekä tarvittavat muutostyöt latausinfran asentamista varten. Palvelumme kattaa järjestelmän kokonaistoimituksen suunnittelusta aina ensimmäiseen lataukseen asti.

Latausinfrapalvelumme avaimet käteen -pakettina pitää sisällään latausasemien toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton.


Miksi valita Eltel?

Olemme Suomen suurin sähkö- ja tietoliikenneverkkojen teknisten palveluiden tuottaja ja Pohjoismaiden suurimpia sähköurakoitsijoita. Henkilöstömme koostuu sähkö- ja tietoliikennealan asiantuntijoista. 

Sähköautojen latausratkaisuissa yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Alfen, Kempower ja Virta. Suurimpia asiakkaitamme sähköautojen latausratkaisuissa ovat muun muassa ABC-lataus, Delta, Ionity, Neste, Scandic, Scania, Tesla ja Volvo.

Asennamme ainoastaan sertifioituja latureita, sillä sähköturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Käytämme työssämme vain vastuullisia, paikallisia aliurakoitsijoita. Tarjoamaamme kokonaisuuteen sisältyy myös 24/7 huolto- ja kunnossapito sekä laadukkaat latausoperaattoripalvelut yhteistyökumppaneidemme avulla.

Tutustu tekemiimme töihin

Lue asiakkaillemme suunnitelluista ja rakennetuista ratkaisuista.

 

Mitä laki määrää sähköautojen latauspisteistä?

Sähköautot yleistyvät vauhdilla. Riittävä latauskapasiteetti ja lataustehokkuus on hyvä huomioida alusta alkaen. Suomen laista löytyy sähköautojen latausasemien asennusvelvoite, joka koskettaa tuhansia liike-, toimisto- ja tuotantokiinteistöjä. Lue lisää lain vaikutuksesta yrityksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää:

 • Ammattiliikenteen latausratkaisut

  Eltel tarjoaa ammattiliikenteelle sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja yli 10 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä!

  Lue lisää
 • Sähköautojen latausjärjestelmä liikekiinteistöissä ja työpaikoilla on houkuttelevuustekijä!

  Ota yhteyttä, etsitään yhdessä yrityksellenne parhaiten sopiva ratkaisu!

  Lue lisää
 • Sähköauton latauspiste taloyhtiöösi helposti!

  Meiltä saat taloyhtiöösi sähköauton latauspisteen huolettomasti avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, me hoidamme loput!

  Lue lisää