Kesätyöt Eltelillä

Eltel työllistää vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin ympäri Suomen. Haluamme tarjota kesätyöntekijöille mahdollisimman hyvän kokemuksen meillä työskentelystä ja työllistää heidät mahdollisesti myös tulevaisuudessakin Eltelille. Kesätyöhaku alkaa Eltelillä tammikuussa. Kerromme kunkin vuoden kesätyöhausta lisää tällä sivulla sekä somekanavissamme.

Työntekijätarina: Kesätöissä Eltelillä

Annu Keränen työskenteli Eltelin Kempeleen konttorissa kesän 2020, jonka jälkeen hän palasi opintojen pariin Jyväskylän yliopistoon.

- Opiskelen Jyväskylässä tietojärjestelmätiedettä, nyt alkaa toinen vuosi. Työtehtäväni Eltelillä ovat olleet  talous- ja toimistopuolen tehtäviä ja uskon että ne tukevat myös opintojani.

- Työskentelin kesän aikana esimerkiksi niin laskutuksen ja Telian resurssivastaavan tehtävien kuin erilaisten toimistotehtävien ja komennusasentajien majoitusjärjestelyjen parissa. Avustin myös kontrolleria talousprojektien selvittelyssä.

Eltelissä on uudistettu perehdytysprosessia ja siihen on Eltelillä selkeä toimintamalli. Tärkeää on, että uudet tulijat saavat hyvän ja kattavan perehdytyksen ja apua sekä neuvoa on helppo pyytää. Erityisen tärkeää on perehdyttää työuransa alussa olevat nuoret. Eltelin töissä turvallisuus ja oikeat työmenetelmät ja -tavat ovat äärimmäisen tärkeitä.

- Perehdytys sujui hyvin. Aluepäällikkö piti minulle yleisen perehdytyksen ja kokeneempi kollega ohjasi ja koulutti minut työtehtäviin. Eltelin intrasta löytyi myös hyvin tietoa uusille työntekijöille ja osallistuin myös uusien työntekijöiden perehdytyspäivään. Perehdytyksessä sain hyvän yleiskuvan yhtiön toiminnasta, jonka jälkeen pääsin heti tositoimiin. Toimistosihteerin kanssa kävimme läpi työtehtäviä käyttäen apuna esimerkiksi Teamsin näytönjako- ja hallintaominaisuuksia, jolloin pystyimme noudattamaan turvaetäisyyksiä.

Perehdytys sujui hyvin. Aluepäällikkö piti minulle yleisen perehdytyksen ja kokeneempi kollega ohjasi ja koulutti minut työtehtäviin. Perehdytyksessä sain hyvän yleiskuvan yhtiön toiminnasta, jonka jälkeen pääsin heti tositoimiin.

- Kokeneelta kollegalta sain koko ajan tukea ja apua. Hän on osannut vastata kaikennäköisiin kysymyksiin mitä minulla on tullut mieleen mm. Eltelin toiminnasta. Kokeneen kollegan ollessa lomalla tein paljon töitä Eltelin päälliköiden ja muiden toimihenkilöiden kanssa muun muassa laskutuksen ja talousprojektien tiimoilta. Puolaankin olen välillä ollut yhteydessä laskujen takia.

- Kesän mittaan ymmärrys Eltelin toiminnasta on syventynyt. Kempeleen toimistolla on ollut mukava olla töissä, vaikka koronarajoitukset ja kesälomat verottivatkin paikallaolijoiden määrää. Kaikkien kanssa tulee juttuun, täällä on mielestäni hyvä yhteishenki ja kaikki haluavat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.

Katso Eltelin avoimet työpaikat

Olemme alan suurin työnantaja Suomessa. Tutustu avoimiin työtehtäviimme Suomessa ja liity porukkaan!

Hae meille!

Yhteyshenkilö

Eltel Rekrytointi

Henkilöstöhallinto / HR
rekrytointi@eltelnetworks.com