Turvatikas

EN353-1:2014+A1:2017 sertifioitu putoamissuojajärjestelmä, joka estää onnettomuuksia ja lisää työtehoa. Turvatikas on johtava kotimainen tuote, joka on suunniteltu voimajohdoille, mastoille ja muille korkeille rakenteille.

Tiesitkö että:

Turvatikkaalla nimensä mukaisesti on vuosikymmenten kokemus turvallisesta kiipeämisestä. Turvatikkaan periaate turvallisesta työskentelystä tukee Eltelin tapaturmatavoitetta: Goal Zero eli Nolla Tapaturmaa. Turvatikkaan käytössä ei ole koskaan sattunut vakavia tapaturmia.

Työturvallisuutta huipulle

Eltelin putoamissuojajärjestelmä tehostaa asiakkaidensa kiipeämistä yli kymmenessä eri maassa. Eltelin tikkaaseen luottavat niin voimansiirron, telecomin kuin erilaiset korkeiden rakennusten haltijat. Muun muassa Suomen kantaverkkoyhtiö Fingridin jokaisesta uudesta voimalinjasta löytyy Turvatikas.

Made in Finland

Turvatikas-tuote ja sen valmistamisen prosessi on hioutunut vuosien mittaan tehokkaaksi toiminnaksi. Tuotteet ovat kotimaisia ja CE-merkittyjä.

Turvatikas - Safety Ladder

Turvatikas on johtava kotimainen tuote, joka on suunniteltu voimajohdoille, mastoille ja muille korkeille rakenteille.

Tutustu tuotevalikoimaan verkkokaupassa

Tutustu tarkemmin ja tilaa Turvatikas® -tuotteita verkkokaupasta. Täältä löydät myös kattavat ohjeet ja videot sekä voit pelata asennuspeliä.

Tästä verkkokauppaan!

Yhteyshenkilö

Turvatikas Safety Ladder®

Asiakaspalvelu
turvatikas@eltelnetworks.com