Henkilöstö

Työntekijämme ja heidän ammattitaitonsa tekevät Eltelin ja haluamme pitää henkilöstöstämme hyvää huolta. Noudatamme Reilua Peliä ja kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti. Viihtyvyys, jaksaminen ja hyvinvointi ovat tärkeitä kulmakiviä toiminnassamme.

Henkilöstön hyvinvointi

Työhyvinvoinnin ensisijainen tarkoitus on parantaa eri-ikäisten työntekijöiden jaksamista koko työuran ajan. Henkilöstön työkyvyn säilymiseen kiinnitetään erityistä huomiota ja Eltelillä on käytössä varhaisen välittämisen prosessi.

Eltelissä on laadittu toimintaohje työpaikkakiusaamisen estämiseen ja selvittämiseen. Työyhteisössä jokainen on vastuussa syrjivän ilmapiirin ja loukkaavan käyttäytymisen ehkäisystä.

Eltelin tavoitteena on olla alan paras työpaikka. Henkilöstömme työtyytyväisyys ja sitoutuminen on tärkeää saavuttaaksemme tavoitteemme. Henkilöstötutkimuksen avulla selvitämme, miten henkilöstömme kokee työnsä. Tavoitteena on tunnistaa vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Koulutus ja oppiminen

Koulutamme ja tarjoamme henkilöstöllemme kehittymismahdollisuuksia. Teemme yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa saadaksemme osaajia myös tulevaisuudessa joukkoomme. Eltelissä on vuosittain useita kymmeniä harjoittelijoita ja alanvaihtajia.

Jokainen uusi työntekijä perehdytetään huolellisesti riippumatta työtehtävästä. Perehdytyksessä kaikki uudet työntekijät ovat yhdenvertaisia. Esihenkilö vastaa perehdytyksestä ja suunnittelee perehdytyksen uudelle työntekijälle. Hyvällä perehdytyksellä pyrimme siihen, että jokainen uusi työntekijä saa hyvän pohjan työn aloitukseen ja pystyy työskentelemään turvallisesti.

Esihenkilötyön kehittäminen

Päivittäinen johtaminen on yksi menestyksemme kulmakivistä ja panostamme esihenkilötyön kehittämiseen jatkuvasti. Esihenkilöille järjestetään erilaisia koulutuksia valikoiduista aiheista, kuten laki- ja sopimusasiat, suorituksen johtaminen, palautteen antaminen ja rekrytointiprosessi. Esihenkilöitä koulutetaan myös työkykyjohtamiseen ja esihenkilön rooliin työkyvyn ylläpidossa.

Reilu peli

Eltelillä on käytössä Reilun Pelin periaatteet, joiden tarkoitus on edistää oikein toimimisen kulttuuria ja eettistä johtamista työyhteisössämme. Periaatteiden avulla kerromme käytännönläheisesti, minkälaista toimintaa ja käyttäytymistä odotamme kaikilta työntekijöiltämme.

Yhteyshenkilö

Eltel Rekrytointi

Henkilöstöhallinto / HR
rekrytointi@eltelnetworks.com