Kumppanit ja urakoitsijat

Olemme mukana alan yhteistyöryhmissä ja osaltamme kehittämässä vastuullista infra-alan urakointia. Olemme sitoutuneet kohtelemaan toimittajiamme, maanrakentajiamme ja kumppaneitamme tasapuolisesti ja reilun pelin hengessä.

Alan yhteistyöryhmät

Osallistumme aktiivisesti alan yhteistyöryhmiin ja edistämme infrarakentamisen kestävää kehitystä. Olemme mukana tilaajien yhteistyöryhmissä, sekä riippumattomien osapuolien asiantuntijaryhmissä, kuten HeadPowerin ympäristö- ja työturvallisuusryhmät sekä ICT-alan yhteistyöryhmä.

Urakoitsijat, maanrakentajat ja materiaalitoimittajat

Eltel on sitoutunut toimittajayhteistyössä kohtelemaan kaikkia kumppaneita tasapuolisesti, syrjimättömästi ja rehellisesti voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Noudatamme Tilaajavastuulakia ja edellytämme urakoitsijoiltamme kuulumista Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Luotettava Kumppani -ohjelmaan liittyminen on helppo ja edullinen tapa osoittaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa.

Eltelin eettiset toimintaohjeet toimittajakumppaneille

Eltelin toimittajakumppaneille suunnattuun eettiseen toimintaohjeeseen voit tutustua täällä (linkki avaa PDF-dokumentin).

Yhteyshenkilö

Antti Hautaniemi

Hankintapäällikkö
antti.hautaniemi@eltelnetworks.com