Olen saanut hyvät mahdollisuudet kehittää itseäni suunnittelijana

Satu Saarinen työskentelee Eltel Networksilla suunnittelijana Pirkkalan toimipisteellä. Hänen työnsä on hyvin monipuolista, eikä kahta samanlaista projektia oikeastaan ole. Eltel on tarjonnut Satulle hyvät mahdollisuudet kehittää itseään suunnittelijana.

Satu opiskeli aikoinaan Tampereen ammattikorkeakoulussa sähkövoimatekniikkaa. Hän aloitti työt Eltelillä melkein heti valmistumisensa jälkeen ja on nyt työskennellyt suunnittelijana yhteensä noin viisi vuotta.

– Rakennamme säävarmaa sähköverkkoa. Tällä hetkellä minulla on meneillään projekti Porkkalanniemessä Kirkkonummella, Satu kertoo.

Olen saanut hyvät mahdollisuudet kehittää itseäni suunnittelijana.

Työ on todella monipuolista. Mikään projekti ei ole oikeastaan samanlainen. Joka projektissa on omat haasteensa, Satu kuvailee.

”Työ on todella monipuolista”

Suunnitteluun kuuluu sekä verkon sähkötekninen suunnittelu että maastosuunnittelu. Käytännössä Satu käy suunnittelemassa paikan päällä maastossa, mihin sähköverkkoja on hyvä sijoittaa. Sitten hän ottaa yhteyttä maanomistajiin, joiden kanssa sovitaan, mihin maakaapelireittejä sijoitetaan. 

– Aika paljon tulee istuttua myös toimistolla koneen ääressä. Piirtelen suunnittelemaani sähköverkkoa järjestelmiin ja haen erilaisia lupia, Satu sanoo. 

– Työ on todella monipuolista. Mikään projekti ei ole oikeastaan samanlainen. Joka projektissa on omat haasteensa, Satu kuvailee.

Apua saa aina tarvittaessa

Satu kokee, että Eltelillä vallitsee työporukan kesken rento ilmapiiri. Työt pyritään tekemään tehokkaasti niin, että projektit saadaan valmiiksi sovitussa aikataulussa.

– Apua saa aina, jos tarvetta on, Satu painottaa.

– Koen, että olen kasvanut ihmisenä näiden viiden vuoden aikana. Olen tavannut erilaisia ihmisiä. On pitänyt oppia ja ottaa vastuuta. Olen tykännyt todella paljon olla täällä töissä ja saanut hyvät mahdollisuudet kehittää itseäni suunnittelijana, Satu kiteyttää.

Katso Eltelin avoimet työpaikat

Olemme alan suurin työnantaja Suomessa. Tutustu avoimiin työtehtäviimme Suomessa ja liity porukkaan!

Hae meille!

 

Yhteyshenkilö

Eltel Rekrytointi

Henkilöstöhallinto / HR
rekrytointi@eltelnetworks.com