Tietoa Eltelistä

Vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Tulevaisuuden infran toimittajana luomme perustan toimivalle ja vastuulliselle huomiselle.

Kehittyvän huomisen asialla

Olemme sähkö- ja tietoliikenne- verkkotoimialan johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja ja toiminnalla turvaamme yhteiskuntamme elintärkeiden toimintojen häiriöttömyyden. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Suomessa meitä elteliläisiä on noin 1500. Toimipisteitä on 63, joista pohjoisin on Ivalossa ja eteläisin Kemiössä. Meillä on noin 650 tuotantoautoa ja henkilöstömme palvelee asiakkaitamme ja kaikkia suomalaisia 24/7.

Eltel-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Suomen osuus tästä oli 300 miljoonaa euroa.

Olemme listattuna Nasdaq Tukholmassa. Tietoihin osakkeesta voit tutustua Eltel-konsernin sivuilla.

Strategiamme ja visiomme

Strategiamme ja visiomme

Sähköntuotannon ja -kulutuksen muutos ja digitalisaatio asettavat työllemme uusia vaatimuksia ja vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Haluamme olla kannattava valinta asiakkaillemme ja paras työpaikka alan ammattilaisille.

Lue lisää

Turvallisuus on asenne

Teemme työmme turvallisesti ja otamme vastuuta niin omasta kuin työympäristömme turvallisuudesta. Videolla toimitusjohtajamme Juha Luusua kertoo asiasta omasta näkövinkkelistään.