Tietoa Eltelistä

Vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Tulevaisuuden infran toimittajana luomme perustan toimivalle ja vastuulliselle huomiselle.

Kehittyvän huomisen asialla

Olemme sähkö- ja tietoliikenne- verkkotoimialan johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja ja toiminnalla turvaamme yhteiskuntamme elintärkeiden toimintojen häiriöttömyyden. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Suomessa meitä elteliläisiä on noin 1500. Toimipisteitä on 66, joista pohjoisin on Ivalossa ja eteläisin Kemiössä. Meillä on noin 650 tuotantoautoa ja henkilöstömme palvelee asiakkaitamme ja kaikkia suomalaisia 24/7.

Eltel-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 812,6 miljoonaa euroa. Suomen osuus tästä oli 300 miljoonaa euroa.

Olemme listattuna Nasdaq Tukholmassa. Tietoihin osakkeesta voit tutustua Eltel-konsernin sivuilla.

Strategiamme ja visiomme

Strategiamme ja visiomme

Sähköntuotannon ja -kulutuksen muutos ja digitalisaatio asettavat työllemme uusia vaatimuksia ja vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Haluamme olla kannattava valinta asiakkaillemme ja paras työpaikka alan ammattilaisille.

Lue lisää

Eltel - Tulevaisuuden infran kannattava kumppani

Tutustu Elteliin ja minkälaista työtä teemme turvataksemme elintärkeitä verkkoyhteyksiä. Kuule, miten kannamme kortemme kekoon yhteisen, vastuullisuuden tulevaisuuden puolesta.