Aurinkosähköjärjestelmät

Eltel toimittaa kestävät aurinkoenergian ratkaisut suuriin teollisiin kokonaisuuksiin. Olemme kannattava kumppani aurinkosähköjärjestelmien asennuksissa, käyttöönotossa, huollossa ja ylläpidossa. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Aurinkoenergia kannattaa – sekä ympäristön että investoinnin kannalta

Uusiutuva aurinkoenergia on kestävä ja kannattava ratkaisu. Aurinkosähkön tuotannosta on teknologian kehityksen myötä tullut edullisempaa ja tehokkaampaa ja investoinnin tuotto on hyvä. Järjestelmä on pitkäikäinen, huoltovapaa ja ympäristöystävällinen. 

Koko maan laajuisena toimijana tarjoamme aurinkosähköjärjestelmien asennukset kaikkialla Suomessa.

Uusiutuvan energian tarpeet ovat usein yhteydessä toisiinsa, esimerkiksi aurinkovoimaloiden yhteyteen tarvitaan usein akustokapasiteettia kuormituspiikkien tasaamiseksi, Eltelillä on kyvykkyys toimittaa koko projekti. Kysymykseen tulee usein myös sähköaseman modernisointi, joka niin ikään Eltelin ydinosaamisaluetta.

Eltel – tarpeidesi mukainen aurinkosähköjärjestelmä

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät  suuriin teollisiin kokonaisuuksiin.

Asennuskohteen kartoitus, ammattitaitoinen työnjohto ja osaavat asentajat varmistavat sen, että projekti valmistuu ajallaan suunnitellun aikataulun mukaan.

Tiesitkö että:

Uusiutuvan energian tarpeet ovat usein yhteydessä toisiinsa, esimerkiksi aurinkovoimaloiden yhteyteen tarvitaan usein akustokapasiteettia kuormituspiikkien tasaamiseksi, Eltelillä on kyvykkyys toimittaa koko projekti.

Kysymykseen tulee usein myös sähköaseman modernisointi, joka niin ikään Eltelin ydinosaamisaluetta.

Yhteyshenkilö

Tuomas Antikainen

Voimajohdot , sähköasemat, tuuli- ja aurinkopuistot
Puh. 040 311 3400 tuomas.antikainen@eltelnetworks.com