Strategia ja visio

Eltel tuo häiriötöntä lämpöä, valoa ja yhteyksiä ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenne- verkkotoimialan johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja ja toiminnalla turvaamme yhteiskuntamme elintärkeiden toimintojen häiriöttömyyden. Haluamme olla tulevaisuuden infran kannattavin kumppani.

Visiomme:

Tulevaisuuden infran kannattava
kumppani.

Missiomme:

Lämpöä, valoa ja yhteyksiä vuoden jokaisena päivänä.

Kehittyvän huomisen asialla

Sähköntuotannon ja -kulutuksen muutos ja digitalisaatio asettavat työllemme uusia vaatimuksia

Vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Tulevaisuuden infran toimittajana luomme perustan toimivalle ja vastuulliselle huomiselle.

Parannamme asiakkaamme kilpailukykyä pitkäaikaisessa asiakassuhteessa

Roolimme projektien ohella on entistä vahvemmin kokonaisvaltaisissa asiakkuuksissa. Uutta infraa tehden, olemassa olevaa päivittäen sekä huolto- ja kunnossapitopalveluilla varmistamme toimivan yhteiskunnan ja mutkattoman arjen edellytykset.

Hyvät tulokset syntyvät sisältä

Siksi päivittäisjohtamisemme muodostuu toiminnan tehokkuudesta, jatkuvasta parantamisesta ja aktiivisen palautekulttuurin vaalimisesta. Voittava joukkueemme onnistuu yhdessä, sillä jaamme yhtenäiset prosessit, sujuvuuden sekä jatkuvan kehittymisen janon. Teemme työt siten, että seuraavan on helppo jatkaa siitä, mihin me lopetamme. Sen vuoksi toteutuksemme ovat tasalaatuisia, vastuullisia ja turvallisia. Me elteliläiset vastaamme siitä, että lunastamme paikkamme tulevaisuuden infran kumppanina.

Haluamme olla kannattavin kumppani asiakkaillemme sekä luoda alan parhaan ja vetovoimaisimman työpaikan

Toimivan ja mahdollistavan tulevaisuuden elintärkeät toiminnot tarvitsevat vastuullisesti toteutetun, häiriöttömän ja luotettavan infran.

 

 

Yhteyshenkilö

Juha Luusua

Toimitusjohtaja
juha.luusua@eltelnetworks.com