Ura Eltelillä

Suomessa Eltelillä työskentelee yli 1500 työntekijää. Voittava joukkueemme onnistuu yhdessä, sillä jaamme yhtenäiset prosessit, sujuvuuden sekä jatkuvan kehittymisen janon. Haluamme olla alan paras ja vetovoimaisin työpaikka.
Tutustu elteliläisiin

Tutustu elteliläisiin

Eltelillä työskentelee infraverkkoalan ammattilaisia esimerkiksi asentajan, projektipäällikön, suunnittelijan, dokumentoijan ja työpäällikön rooleissa. Lue mitä työntekijämme kertovat työstään!

Lue lisää
Opiskelijoille

Opiskelijoille

Eltel tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille, esimerkiksi työssäoppimisen, opinnäytetöiden ja kesätöiden merkeissä.

Lue lisää
Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja

Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme olla alan vetovoimaisin työnantaja. Noudatamme Reilua Peliä ja kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti. Viihtyvyys, jaksaminen ja hyvinvointi ovat tärkeitä kulmakiviä motivoituneelle ja sitoutuneelle henkilöstöllemme.

Lue lisää
Eltel menestyi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa

Eltel menestyi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa

Eltel on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on tarjota hyviä kesätyökokemuksia nuorille sekä enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Vuonna 2023 sijoituimme sijalle 5 omassa kategoriassamme! Lue lisää tutkimuksesta, sen arvoista sekä Eltelin vuoden 2023 upeasta sijoituksesta.

Lue lisää