Sähköauton latauspisteet taloyhtiöön

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse pyytää erillisiä tarjouksia sähkörakentamiseen ja -asentamiseen, maankaivuuseen tai latauslaitteisiin liittyen, vaan saat kaiken helposti meiltä.

Miten hankitaan sähköauton latauspiste taloyhtiöön?

Meiltä saatte kaiken kerralla, turvallisesti ja toimintavarmasti. Tavoitteemme on aina yhdessä asiakkaan kanssa löytää helpoin ja edullisin sähköauton latausjärjestelmä taloyhtiöön.

  1. Ensimmäinen askel kohti taloyhtiön omaa latauspistettä on yksimielinen taloyhtiö. Sähköautojen latauspiste on huomattavasti yksinkertaisempi hankinta, kun taloyhtiössä ollaan yksimielisesti päätöksen takana. Taloyhtiössä kannattaa ottaa huomioon asuntojen arvonnousu latausasemien rakentamisen myötä.

  2. Toinen askel on määritellä, kuinka monta latauspistettä taloyhtiöön halutaan nyt ja lähivuosina. Koska sähkö- ja hybridiautojen määrä kasvaa kovaa vauhtia, kannattaa varautua kysynnän kasvuun. Me autamme tässä.

  3. Seuraava askel on sähköliittymän kapasiteetin kartoitus taloyhtiössä – kestääkö kiinteistön sähköliittymä latauspisteiden vaatimukset? Jos sähköliittymä vaatii vahvistamista, sen tekee paikallinen verkkoyhtiö. Me autamme tässäkin.

  4. Jos sähköliittymä on kunnossa, seuraavaksi selvitämme millaisen infrarakentamisen sähköauton latauspiste vaatii taloyhtiössä. Kaipaako taloyhtiön sähkökeskus uusimista, eli onko tarvittaville sulakkeille tilaa, vai pitääkö sähkökeskusta laajentaa.

  5. Seuraavaksi kartoitetaan järkevimmät reitit sähkövedoille ja paikat latureille – seinään vai tolppaan? Konsultoimme teitä tässä, sekä oikeanlaisten latureiden valinnassa. Tämän jälkeen etenemme asennusvaiheeseen.

Kuka maksaa sähköauton latauspisteen asennuksen taloyhtiössä? Vaihtoehtoja on useita.

Taloyhtiössä voidaan esimerkiksi sopia, että taloyhtiö kustantaa kaikille latausvalmiuden eli asennuksen, mutta jokainen osakas maksaa itse oman latauslaitteensa ja käytetty sähkö laskutetaan asukkailta erikseen. Vaihtoehtoisesti taloyhtiö voi veloittaa investoinnin kokonaisuudessaan osakkailtaan. Me laskutamme joka tapauksessa aina taloyhtiötä, emme koskaan loppukäyttäjää suoraan.

Yksittäiset kotilatauslaitteet tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta: 

  • Virta jälleenmyynti
  • Ratkaisut leasing-autoille - kysy lisää, löydät yhteystiedot alta

Yhteyshenkilö

Sami Ylä-Rotiala

Myyntipäällikkö (Taloyhtiöt ja yritykset)
0403112970 sami.yla-rotiala@eltelnetworks.com