Eltelin uramahdollisuudet opiskelijoille

Opiskelijoille

Eltel tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille esimerkiksi oppisopimuksen, työharjoittelujen, opinnäytetöiden ja kesätöiden merkeissä. Haluamme olla mukana kehittämässä alan koulutusta oppilaitosyhteistyön kautta.

Lähetä oheisen painikkeen kautta meille opiskelijan hakemus ja kerro lisää tilanteestasi; haetko harjoittelu-, opinnäytetyö- vai oppisopimuspaikkaa? Mille paikkakunnalle?

Kesätyöt

Eltel palkkaa vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä ympäri Suomen. Vuoden 2023 kesätyöhaku starttaa 17.1.23!

Lue lisää

Eltel oli mukana Oikotien vuoden 2022 Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Eltel oli toista kertaa mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on tarjota hyviä kesätyökokemuksia nuorille sekä enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Lue lisää tutkimuksesta, sen arvoista sekä Eltelin vuoden 2022 upeasta sijoituksesta.

Lue lisää

Katso Eltelin avoimet työpaikat

Olemme alan suurin työnantaja Suomessa. Tutustu avoimiin työtehtäviimme Suomessa ja liity porukkaan!

Hae meille!

Tutustu elteliläisiin

Eltelillä työskentelee infraverkkoalan ammattilaisia esimerkiksi asentajan, projektipäällikön, suunnittelijan, dokumentoijan ja työpäällikön rooleissa. Lue mitä työntekijämme kertovat työstään!

Lue lisää

Miksi Eltelille töihin?

Eltelillä on merkittävä rooli yhteiskunnan elintärkeiden verkkoyhteyksien rakentajana ja ylläpitäjänä. Kannamme kortemme kekoon kestävämmän yhteiskunnan puolesta. Haluamme olla alan paras työpaikka ja pitää henkilöstöstämme huolta.

Lue lisää

Yhteyshenkilö

Eltel Rekrytointi

Henkilöstöhallinto / HR
rekrytointi@eltelnetworks.com