Eltel Suomella on laaja sopimus kaikkien valtakunnallisten operaattoreiden kanssa

Eltelillä ja Suomen johtavilla teleoperaattoreilla on pitkä yhteistyöhistoria niin mobiili kuin kiinteiden tietoliikenneverkkojen parissa. Operational Excellence -mallin mukainen jatkuva parantaminen ja digitaalisiin ratkaisuihin panostaminen ovat avain menestymiseen asiakasyhteistyössä.

Merkittävat monivuotiset sopimukset

DNA:n kanssa solmimamme sopimus käsittää DNA:n kiinteän televerkon palvelut mukaan lukien verkon suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitopalvelut. Kupari- ja valokuituverkkojen lisäksi Eltelille kuuluvat DNA:n asiakastoimitukset ja niiden viankorjaus Etelä-Suomessa.

Telian kanssa solmimamme sopimus kattaa sekä kiinteän-, että mobiiliverkon suunnittelu- ja rakentamispalveluita valtakunnallisesti. Viankorjaukseen, kunnossapitoon ja liittymäasennuksiin liittyviä palveluita tuotamme eteläisessä ja pohjoisessa Suomessa.

Tavoitteemme on parantaa tekemisemme laatua jatkuvasti

Operational Excellence -mallin mukainen jatkuva parantaminen ja digitaalisiin ratkaisuihin panostaminen ovat avain menestymiseen asiakasyhteistyössä. Olemme panostaneet voimakkaasti laadunvarmistusmenettelyihin kaikkien asiakkaidemme osalta. Haluamme varmistaa tekemisemme laadun ja toimitusvarmuuden sekä sitä kautta asiakastyytyväisyyden.

Yhteyshenkilö

Raimo Hiisiö

Tietoliikenneverkot, konesalit ja yritysratkaisut
Puh. 040 311 3212 raimo.hiisio@eltelnetworks.com