Useat autonvalmistajat ovat valinneet Eltelin sähköautojen latausratkaisun kumppaniksi

Eltel toteuttaa sähköautojen latausjärjestelmiä muun muassa Kempowerille, Volvolle, Virralle ja Fordille. Olemme myös asentaneet suuren osan Teslan Supercharger-asemista sekä kaikki Suomen Ionity-suurteholaturit.

Eltel tarjoaa selkeän prosessin latauslaitteen asennustyölle

Yhä useampi energiayhtiö ja autoliike tarjoavat yhteistyössä kanssamme latauspisteen asennuspaketteja sähköautoilijoille. Eltel on jo Kempowerin, Volvon, Ionityn ja Fordin asennuskumppani. Kun asiakas valitsee auton oston yhteydessä laturin asennuspaketin, vastaa Eltel laturin asennuksesta. Lisäksi toimimme Kempowerin ja Virran jälleenmyyjinä koko Suomessa.

Sujuva ja mutkaton asiakaskokemus

Eltelin tavoitteena on, että laturin hankinta ja käyttöönotto on asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Loppuasiakas saa luotettavan ja turvallisen asennuksen latausasemalleen, oli hän tilannut laturin asennettuna suoraan meiltä, autoliikkeen tai sopimuskumppaniemme kautta.

Eltel on asentanut latureita siitä saakka, kun ensimmäiset sähköautot tulivat Suomeen. Olemme asentaneet muun muassa suuren osan Teslan Supercharger-asemista sekä kaikki Suomen Ionity-suurteholaturit.

Yhteyshenkilö

Ahti Leväaho

Ratkaisumyynti, E-Mobility
0403113602 ahti.levaaho@eltelnetworks.com