Tietoa Eltelistä

Eltel on kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten.

Eltelissä työskentelee noin 5 000 työntekijää, joista Suomessa noin 1 500. Olemme alamme markkinajohtaja Suomessa. Toimimme maanlaajuisesti 52 toimipisteellä, eteläisestä Suomesta Ivaloon saakka. Näin palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti ja laadukkaasti.

Strategiamme ja visiomme

Strategiamme ja visiomme

Sähköntuotannon ja -kulutuksen muutos ja digitalisaatio asettavat työllemme uusia vaatimuksia ja vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Haluamme olla kannattava valinta asiakkaillemme ja paras työpaikka alan ammattilaisille.

Lue lisää

Eltel - Tulevaisuuden infran kannattava kumppani

Tutustu Elteliin ja minkälaista työtä teemme turvataksemme elintärkeitä verkkoyhteyksiä. Kuule, miten kannamme kortemme kekoon yhteisen, vastuullisuuden tulevaisuuden puolesta.