Eltelille seitsemän miljoonan euron sopimus Oulun Seudun Sähkön palvelutöistä

Eltel on solminut pitkäaikaisen asiakkaansa Oulun Seudun Sähkön kanssa kolmen vuoden sopimuksen sähkö- ja kuituverkkojen palvelutöistä. Sopimuksen arvo on noin seitsemän miljoonaa euroa.

Sopimuskokonaisuuteen kuuluu asiakkaan verkkojen tarkastustyöt, huolto- ja vikakorjaukset, varallaolo ja  suurhäiriötilanteiden hoitaminen. Eltel on aiemminkin vastannut asiakkaan sähköverkon ylläpidosta ja kuituverkon suurista projekteista.

Nyt uutena kokonaisuutena sopimuksessa on voittamamme kuituverkon ylläpito ja huolto. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vastaamme jatkossa asiakkaan valokuituverkkojen toimivuudesta häiriöttä. Huollamme ja korjaamme sekä teemme suunnittelua, laiteasennusta ja liittymien kytkemistä.

Sopimus käsittää kalenterivuodet 2023-2025, jonka jälkeen on mahdollisuus kolmen vuoden optioon eli vuoden 2028 loppuun saakka. Kokonaisuus on merkittävä ja tuo Eltelin Pohjois-Pohjanmaan alueelle ja Kempeleen jakeluverkkotiimille hyvää työkuormaa tuleville vuosille.

Kuva: Asentajamme Matti Kokko kesällä 2022. Työmaa on Rokuan kansallispuistossa ja siellä vaihdoimme Oulun Seudun Sähkön vanhoja, lahoja pylväitä uusiin urakoitsijakumppanimme Maakvistin kanssa.

Lisätietoja:

Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel
Puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Juha Putaala
aluepäällikkö, Eltel, Sähkö, Pohjoinen
Puh. 040 311 4708, juha.putaala@eltelnetworks.com

Janne Kallionpää
aluepäällikkö, Eltel, Communication, Pohjoinen
Puh. 040 311 3191, janne.kallionpaa@eltelnetworks.com

 

Eltel

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli  812,6 miljoonaa euroa vuonna 2021. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.