Kypärä etsii omistajaa – oletko työtön tai työttömyysuhan alla oleva sähköalan perustutkinnon suorittanut asentaja?

Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto ja Tampereen Aikuiskoulutuskeskus toteuttavat yhteistyössä sähköverkkoalan koulutuksen Tampereella. Koulutus antaa opiskelijalle valmiudet toimia erilaisissa sähkönjakeluverkkojen asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Koulutus alkaa 25.2.2013 ja päättyy 15.11.2013.

Koulutuksen tietopuolisen opetuksen antaa Tampereen Aikuiskoulutuskeskus ja työssäoppimispaikkana toimii muun muassa Eltel Networks Oy. Koulutuksen aikana suoritetaan sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnosta osatutkinnot sähkö- ja energiatekniikka ja 1-20 kV sähköverkostoasentaja. Lisäksi koulutuksessa suoritetaan vaadittavat turvallisuuskoulutukset.

Koulutukseen hakeutuvilta edellytetään ajokorttia ja sujuvaa suomen kielen hallintaa. Koulutukseen hakeutuvien tulee olla työttömiä tai työttömyysuhan alaisia työnhakijoita. Verkostoasentajan työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, kykyä työskennellä korkealla ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Erähenkisyys ja halu liikkua luonnossa ovat verkostoasentajan työssä eduksi.

Mikäli näytät kyntesi työssaäoppimisen aikana, on sinulla hyvä mahdollisuus työllistyä sähköverkkoalan yrityksiin, muun muassa Eltel Networksin palvelukseen.

Hakeutuminen koulutukseen tapahtuu työ- ja elinkeinotoimiston sivuilla, www.mol.fi, olevalla sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja koulutuksesta antaa Tampereen Aikuiskoulutuksesta Timo Talvitie, 044 790 6681, timo.talvitie@takk.fi