Scandic luottaa Eltel Charge -sähköauton latausratkaisuihin

Suomen suurin hotelliketju Scandic vahvisti hotelliensa latausinfrastruktuuria viime syksynä. Latausinfran toimittajaksi Scandic valitsi Eltelin. Toteutimme avaimet käteen -latausratkaisut valtakunnallisesti ja asensimme latausasemat samanaikaisesti seitsemälle paikkakunnalle.

Tapasimme hotellinjohtaja Mikko Henrikssonin uudistetussa perinteikkäässä Turun Scandic Hamburger Börs -hotellissa. Neljässä Turun alueen Scandicissa hotellinjohtajana toimiva Henriksson kertoo, mikä heille oli latauspalveluiden hankkimisessa tärkeää.

Scandic valitsi monipuoliset Virta Single -latausasemat

”Kuuntelemme asiakkaitamme ja heidän toiveensa vaikuttivat vahvasti latausinfran hankkimiseen. Kysyntä latauspalveluille hotelleissa kasvaa jatkuvasti ja asiakkaat kasvavassa määrin toivovat näitä palveluja hotelleilta. Meille on ehdottoman tärkeää olla tässäkin asiassa ajoissa liikenteessä ja kuunnella asiakkaitamme. Olisi mahdotonta ajatella, että nykypäivänä tarjoaisimme hotellipalveluita ilman latausmahdollisuutta”, Henriksson toteaa.

Scandicille asennetut Virta Single -latausasemat sopivat erinomaisesti hotellin asukkaille sekä tehonsa, että laskutusominaisuuden puolesta. Virran palvelu mahdollistaa automaattisen sähkön laskutuksen suoraan asiakkaalta. Latureissa on tämän lisäksi dynaaminen kuormanhallinta, joka varmistaa, että sähkö jakautuu tasaisesti käytössä olevien latausasemien kesken.

Virran palvelu mahdollistaa sovelluksen ulkoasun brändäämisen kohdeyritykselle sopivaksi. Virta omaa kattavan julkisen latausverkoston, jonka vuoksi suurimmalla osalla sähköautoilijoista on jo käytössään oma Virta-tili.

Hotellinjohtaja Mikko Henrikssonin mukaan Scandic on ollut tyytyväinen sekä Virran latauslaitteisiin että palveluun.

”Meillä on ollut hyviä kokemuksia Virran kanssa toimimisesta, joten siksi tässä nimenomaisessa hotellissa oli hyvin luontevaa, että jatkoimme yhteistyötä heidän kanssaan. Hotellin asiakkaat eivät etsi pikalatausta, vaan heillä on yleensä vuorokausi tai ainakin yksi yö aikaa ladata autoa.”

Virran jälleenmyyjänä projektin asennuskumppaniksi valikoitui Eltel

Eltel Charge asensi latausasemat seitsemään eri Scandic -hotelliin syksyllä 2021.

”Eltelillä ja Virralla oli ennestään hyvä yhteistyö ja luotimme Virran suositukseen hyvästä kumppanista latausinfran rakentamisessa.

Me Scandicilla toimimme koko Suomen alueella, joten on tärkeää että toimittajat pystyvät tarjoamaan koko Suomen kattavan palvelun niin, että sama kumppani rakentaa latausinfran kaikissa kohteissa.”

Turun keskustassa sijaitseva, hienosti uudistettu Scandic Hamburger Börs avasi ovensa 1.11.2021. Hamburger Börsin latausasemat asennettiin hotelliin rakennustöiden yhteydessä. Saman trendin oletetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa.

”Tulemme asentamaan yhä enemmän ja enemmän latausasemia. Millä aikataululla, niin sitä en uskalla luvata. Kasvava kysyntä vaatii meiltäkin panostuksia. Lähitulevaisuudessa, ainakin tämän hotellin kohdalta latausasemainvestointien suunta on selvä. Tulemme tuplaamaan tämän hetkisten latausasemien määrän”, Henriksson kertoo.

Kiinnostuitko sähköautonlatausasemista?

Eltel Charge asentaa sähköautonlatauspalvelut työpaikoille, henkilöstölle sekä asiakkaille yhden luukun periaatteella. Lue lisää alta ja ota yhteyttä myyntiimme.