Eltel ja Kempower tarjoavat pikalatausratkaisut yhdessä paketissa

Eltel ja Kempower solmivat yhteistyösopimuksen sähköautojen pikalatausinfran rakentamisessa vuoden 2022 lopulla. Tämän jälkeen olemme yhdessä vahvistaneet latausinfraa ympäri Suomen. Syksyllä 2023 yhteistyö on laajentunut pohjoismaiseksi kumppanuudeksi.

Eltel on Kempowerin pohjoismainen kumppani

Eltel ja Kempowerin sopimus kattaa Kempowerin pikalatausratkaisujen myyntiä, niihin liittyvää palvelutoimintaa ja asennusta Pohjoismaiden alueella. Yhteistyö mahdollistaa nykyisille ja uusille asiakkaille vaivattoman ja käyttövalmiin pikalatausratkaisun räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaisesti.

Toimivat sähköautojen latausratkaisut vaativat asiantuntemusta eri latausratkaisuista ja sähköinfran rakentamisesta

Yhteistyön avulla Eltel ja Kempower rakentavat asiakkaille latausratkaisun , joka sisältää infran rakentamisen ja latausratkaisun asennuksen käyttövalmiiksi. Eltel pitää tarvittaessa huolen myös Kempowerin latausasemien huolloista ja viankorjauspalveluista.

Palveluita tarjoamme niin ammattiliikenteeseen kuin suuriin kiinteistöjen piha- tai esim. parkkihalliasennuksiin aina yksittäisiin kauppapaikkoihin saakka. Olipa asiakkaan tarve mikä tahansa, he voivat varmistua siitä, että saavat asiakaslähtöisen, luotettavan ja turvallisesti ja vastuullisesti toteutettu latausratkaisun.

Eltel on rakentanut Kempowerin laitteilla latausasemia muun muassa Nesteen ja ABC:n liikenneasemille ja kauppapaikoille. Yksi nopeimmin kasvavista yhteistyömahdollisuuksista on kasvava sähköinen ammattiliikenne. Lue näistä lisää alla olevien linkkien kautta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteyshenkilö

Antti Sario

Aluepäällikkö, Smart Solutions
0403112286 antti.sario@eltelnetworks.com