Strategia ja visio

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian and nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5000 työntekijää, joista Suomessa noin 1500.

Eltelin strategia kohti kannattavaa ja vastuullista kasvua

Eltelin strategiassa kuvataan tavoitteemme ja miten me ne saavutamme. Onnistuneella strategian toteutuksella rakennamme alustan kestävälle ja kannattavalle kasvulle.

Eltelin tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa vuosittain 2-4 % ja saavuttaa 5 % vuosittainen operatiivinen EBITA-taso. Konsernin strategia koostuu useista osa-alueista, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden ja suunnan haluttuun markkina-asemaan ja kannattavaan kasvuun. Yhteisen strategian perusteella jokainen Eltel-konsernin maayhtiö & liiketoiminnot puolestaan luovat vuosittaiset liiketoimintasuunnitelmat.

Pähkinänkuoressa Eltelin strategia sisältää:

  • Myynnin kasvattamisen tietyillä kasvavilla markkinasegmenteillä (vs. perinteisemmät liiketoiminta-alueet, joissa jo olemme laajasti aktiivisia).
  • Tavoitteen kasvattaa asiakaskuntaa.
  • Tavoitteenamme parantaa katetta kaikissa liiketoiminnoissamme; niin nykyisissä kuin uusissa.
  • Vastuullisuus ohjaa Eltelin, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja koko yhteiskunnan toimintaa. Tulevaisuuden infran toimittajana luomme perustan toimivalle ja vastuulliselle huomiselle.

Visiomme on

Eltel - Always connected, always powered – we make it happen by transforming society for a sustainable future.

Missä haluamme toimia:

Kasvatamme asiakaskuntaamme nykyisissä ja niitä lähellä olevissa markkinasegmenteissä.

Laajenemme uusilla ja nykyistä markkinaamme sivuavilla markkina-alueilla, kuten tuulivoima, aurinkosähkö, akkuvarastot ja sähköinen liikenne.

Tässä onnistumisessa meitä auttaa Eltelin kattava maantieteellinen toimintaympäristö, henkilöstömme, osaamisemme sekä laaja kumppaniverkostomme.

Miten onnistumme:

Kehitämme uusia liiketoimintamalleja kuten palvelujemme konseptointia ja etenemme arvoketjussa ylöspäin.

Jatkamme edelleen liiketoimintamme tehokkuuden, prosessien ja toiminnan laadun kehittämistä.

Integroimme vastuullisuuden osaksi yrityskulttuuriimme, toimintaamme ja palveluajatteluamme.

Kehitämme ajattelutapaamme ja organisaatiorakennettamme rohkeammaksi, kunnianhimoisemmaksi ja fiksummaksi.

Yhteyshenkilö

Juha Luusua

Toimitusjohtaja
juha.luusua@eltelnetworks.com