Tule tapaamaan meitä Verkosto-messuille!

Verkosto-messut järjestetään pitkän tauon jälkeen 25.-26.1. Tampereen Messukeskuksessa. Olemme mukana työnäytöksessä ja ständillä A528. Tervetuloa!

Hei kaikki!

Verkostomessujen piti olla jo vuosi sitten. Korona siirsi messuja useampaan kertaan, mutta nyt messut toteutuvat ja olemme siellä mukana.

Eltel on jo vuosia ollut messujen näyttelytoimikunnan jäsen ja olemme päässeet suunnittelemaan messujen teemoitusta ja kokoonpanoa. Tämän vuoden teemoissa korostuu uusiutuva, ajassa kiinni oleva sekä valmiudellaan turvallinen verkosto. 

Näitä teemoja on myös Eltelin ständillä, jossa esittelemme perusliiketoimintamme lisäksi ennen kaikkea uusituvan energian ratkaisujamme, niin tuuli-, aurinkovoima- kuin akkuvarastoratkaisuja kuin sähköautonlatauskumppanuutta. Turvatikkaan uusi nousuvaunu on esillä ensimmäistä kertaa.

Eltel ja Nestor Cables myös järjestävät valokuidun rakentamisnäytöksen molempina messupäivänä. Tämä on ollut meillä aikaisemminkin vuonna 2019. Esitystä on uusittu ja mukaan tuotu muun muassa lisää liityntärakentamista.

Messuille on ilmainen sisäänpääsy ja kävijäksi voi rekisteröityä täällä.

Tervetuloa! Odotamme sinua ständillämme A 528.

Lisätietoja:

Janne Kylmäoja, myynti ja markkinointijohtaja, puh 040 311 3824
Hanna Sahlsten, viestintä ja markkinointipäällikkö, puh 040 311 2737