Eltelille useiden miljoonien sopimus Kaisanetin valokuituverkon rakentamisesta

Eltel on voittanut osuuden Kainuun ja Ylä-Savon alueella toimivan Kaisanet Oy:n valokuituverkkohankkeen rakentamisesta. Sopimuksen arvo Eltelille on useita miljoonia ja se vahvistaa merkittävästi läsnäoloamme alueella.

Eltelin vastuulla on Kaisanetin valokuituverkon rakentaminen sisältäen kaikki työt, joita yhtenäisen valokuituverkon Eltelin voittamilla rakentamisen alueilla edellyttää. Sopimus astuu voimaan tammikuussa 2023 ja on kestoltaan kolme vuotta.

”Kiitos asiakkaallemme Kaisanetille luottamuksesta! Sopimus on meille merkittävä ja olen iloinen, että sen myötä läsnäolomme alueella on entistäkin vahvempi”, sanoo Juha Luusua, Eltelin toimitusjohtaja. Kaisanetin investointiohjelman johtaja Petri Kilpeläinen on iloinen hankkeen käynnistymisestä ja kommentoi seuraavaa: ”Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, jolla tulemme varmistamaan alueemme asiakkaille entistäkin kattavamman ja nopeamman valokuituverkon”.

Eltel vastaa osaltaan siitä, että loppuasiakkaat kokevat Kaisanetin valokuituverkkorakentamisen sujuvana ja vastuullisena. Panostamme työmaiden turvallisuuteen ja projektin aikaiseen tiedonkulkuun. Käytännössä työmme kokonaisuuteen kuuluu verkon rakentaminen alkaen suunnittelusta luvituksineen, rakentaminen ja asentaminen kokonaisuudessaan, päättyen päätelaitteiden asennukseen loppuasiakkaiden kotona. Olemme sitoutuneet urakointikumppaniemme kanssa edustamaan asiakastamme työmailla parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Lisätietoja:

Eltel Networks Oy
Juha Luusua, toimitusjohtaja
Puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Eltel Networks Oy
Janne Kallionpää, aluepäällikkö, Communication
Puh. 040 311 3191, janne.kallionpaa@eltelnetworks.com

Kaisanet Oy
Jani Moilanen, toimitusjohtaja
jani.moilanen@kaisanet.fi

Kaisanet Oy
Petri Kilpeläinen, johtaja, investointiohjelma
petri.kilpelainen@kaisanet.fi

 

Eltel

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkko-toimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalve-luista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimi-vamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli  812,6 miljoonaa euroa vuonna 2021. Osak-keemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.