Eltel ja Savon Voima Verkko Oy solmivat 10 miljoonan euron sopimuksen

Eltel ja Savon Voima Verkko ovat allekirjoittaneet merkittävän sopimuksen jakeluverkon rakentamiskohteiden sähköteknistä ja maastosuunnittelua sekä rakentamista koskevista työkokonaisuuksista. Sopimuksen arvo on 10 miljoonaa euroa.

Eltelin voittamaan kokonaisuuteen kuuluu monipuolista verkostorakentamista avaimet käteen -periaatteella asiakkaan jakeluverkkoalueella. 
Sopimuskausi alkaa toukokuussa 2023 ja jatkuu vuoden 2024 loppuun saakka. Sopimus sisältää mahdollisuuden jatkoneuvotteluihin vuoden 2025 hankealueista.

- Tämä sopimus antaa Itä-Suomen henkilöstöllemme mukavaa näkymää pitkälle tulevaisuuteen. Hienoa jatkaa hyvää yhteistyötä ja aitoa kumppanuutta Savon Voima Verkon kanssa, sanoo Eltelin Power-liiketoiminnan vetäjä Antti Ruohoniemi.

Lisätietoja:

Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel 
puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Antti Ruohoniemi
liiketoimintajohtaja, Power, Eltel 
puh. 040 311 4433, antti.ruohoniemi@eltelnetworks.com

Eltel

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian and nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5000 työntekijää, joista Suomessa noin 1500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi