Eltel ja Keypro sopivat liiketoimintasiirrosta – 16 suunnittelijaa ja dokumentoijaa Eltelille

Eltel ja verkkotietojärjestelmien toimittaja Keypro ovat sopineet liiketoimintasiirrosta, jossa 16 tietoliikennealan ammattilaista siirtyy Keyprolta Eltelille vahvistamaan erityisesti Eltelin suunnittelu- ja dokumentointitoimintaa.

Suomessa verkkorakentamisen kasvu on vahvaa. Sopimuksen myötä Eltel vahvistaa merkittävästi valmiuttaan tarjota ensiluokkaisia suunnittelu- ja dokumentointipalveluja esimerkiksi Valokuitusen, Telian ja muiden palvelutoimittajien ja teleoperaattoreiden käyttöön.

Sopimus astuu voimaan 1.2.2023, jolloin henkilöt siirtyvät Eltelin palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Samassa yhteydessä Keypron suunnittelu- ja dokumentointisopimukset siirtyvät Eltelille.

”Sopimus vahvistaa Eltelin osaamista ja auttaa vastaamaan valokuitumarkkinan mahdollisuuksiin. Alamme markkinajohtajana voimme tarjota ammattilaisille mielenkiintoisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia. Toivotankin koko joukon tervetulleeksi Eltelille!”, sanoo Juha Luusua, toimitusjohtaja, Eltel.

”Eltel on täydellinen uusi koti Keypron suunnittelu- ja dokumentointitiimille. Eltelillä on pitkä kokemus ja vahvaa näyttöä valtakunnallisesta verkkorakentamisesta ja uskomme, että liiketoimintakauppa edelleen vahvistaa tätä. Samalla Keypro tarkentaa omaa fokustaan kansainväliseksi ohjelmistotuotetaloksi”, sanoo Sami Relander, toimitusjohtaja, Keypro.

 

Lisätietoja:

Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel
Puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Kimmo Marjamäki
liiketoimintajohtaja, Communication, Eltel
Puh. 040 311 3713, kimmo.marjamaki@eltelnetworks.com

Sami Relander
toimitusjohtaja, Keypro
Puh. 050 567 0261, sami.relander@keypro.fi

 

Eltel

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihtomme oli  812,6 miljoonaa euroa vuonna 2021. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Keypro

Keypro on eurooppalainen johtava verkkotietojärjestelmien (NIS) toimittaja, joka tarjoaa ohjelmistoja erilaisten verkkojen suunnitteluun, dokumentointiin ja optimointiin, mukaan lukien viestintäverkot, sähköverkot, vesihuoltoverkot sekä kaukolämpöverkot.