Eltel ja Elisa ovat solmineet 32 miljoonan sopimuksen Elisan verkon palvelutöistä

Eltel ja tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden tarjoaja Elisa ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen Elisan verkon palvelutöistä. Sopimus sisältää merkittävän laajennuksen FTTH-valokuituverkon rakentamiseen. Sopimuskokonaisuuden arvo on noin 32 miljoonaa euroa.

Sopimuksen myötä Eltel jatkaa Elisan kumppanina mobiilin ja kiinteän verkon palveluissa sisältäen muun muassa suunnittelu-, rakentamis-, asennus- ja ylläpitopalveluja. Eltel myös rakentaa Elisalle FTTH-valokuituverkkoa avaimet käteen -periaatteella.

Sopimus vahvistaa Eltelin kumppanuutta Elisan kanssa ja Eltelin asemaa tietoliikenneverkkojen rakentajana ja ylläpitäjänä.

Lisätietoa

Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel 
puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Eltel

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian and nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa ja osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi.