Usein kysytyt kysymykset: sähköautojen latausjärjestelmät taloyhtiöihin ja yrityksiin

Oletko pohtinut sähköautojen latausjärjestelmän hankintaa? Eltel Chargen myyntipäällikkö Sami Ylä-Rotiala vastaa viiteen usein kysyttyyn kysymykseen.

Kenelle Eltel tarjoaa sähköautojen latausjärjestelmiä?

”Ensisijaisesti rakennamme latauspisteitä työpaikoille, liikekiinteistöihin, taloyhtiöille ja esimerkiksi raskaan liikenteen terminaaleihin. Olemme toteuttaneet monenlaisia latausratkaisuja aina siitä lähtien kun ensimmäiset sähköautot tulivat Suomeen. Tyypillisiä asiakkaitamme yrityspuolella ovat esimerkiksi erilaiset tuotantolaitokset, toimistorakennukset, ostoskeskukset sekä huoltoasemat ja linja-autovarikot.”

Asentaako Eltel latausratkaisut käyttövalmiiksi omalle paikkakunnalleni?

”Mahdollistamme asiakkaalle avaimet käteen -mallin, joka alkaa kartoituksesta ja huolellisesta suunnittelusta. Tämän jälkeen projekti etenee rakentamisvaiheeseen, jonka päätyttyä latauslaitteet ovat käyttövalmiita. Yhtenä Suomen suurimmista sähköalan urakoitsijoista toteutamme latausratkaisut aina ammattitaitoisesti sekä asiakkaan tarpeiden mukaisesti koko Suomen alueelle. Palvelemme ympäri Suomen ja toimipisteverkostomme kattaa 66 kaupunkia ja kuntaa.”

Voinko luottaa Eltelin työn laatuun?

”Kyllä! Eltel on rakentanut sähköinfraa kymmeniä vuosia ja on yksi alan uranuurtajista. Pitkä kokemus, noin 1500 henkilön ammattitaito ja laaja kumppaniverkosto takaavat korkean työn laadun niin suunnittelun, maanrakennuksen kuin loppuasennusten osalta. Työhömme luottavat sekä kotimaiset sähkönjakeluverkkoyhtiöt että suuret operaattorit ympäri Suomen."

Kuinka paljon sähköauton latauspiste maksaa?

”Latauspisteen hinta on riippuvainen useasta tekijästä, joten kustannusarvio vaihtelee kunkin tilanteen mukaan. Voit käydä lukemassa esimerkkilaskelman viiden Virta single -latausaseman asennuksesta Eltelin pääkonttorin parkkihalliin täältä.

Olisin kiinnostunut pyytämään tarjouksen sähköautojen latausasemaratkaisusta Elteliltä. Miten etenen?

”Hienoa! Autan mielelläni kaikissa lataukseen liittyvissä asioissa. Voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen sami.yla-rotiala@eltelnetworks.com. Vaikka et vielä tietäisikään kaikkia speksejä tai asia on vasta ajatuksen tasolla, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voimme sinua palvella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen suoraan nettisivuiltamme.”

Sami Ylä-Rotiala aloitti loppukeväästä myyntipäällikön tehtävissä keskittyen erityisesti Eltel Chargen liiketoimintaan 

”Fiilikset tehtävästäni ovat erittäin hyvät. Saan työskennellä tärkeän ja ajankohtaisen asian parissa unohtamatta sitä, kuinka tärkeää vastuullisuus ja vihreiden arvojen edistäminen sekä minulle että Eltelille on. On upeaa edustaa yritystä, joka on ollut mukana alalla ihan Suomen ensimmäisistä latausasemista lähtien.

”Tässä työssä jokainen kohde on erilainen ja toteutukset räätälöimme kohteeseen parhaiten toimivalla tavalla. Uusi työ antaa minulle sopivan verran haastetta, vaikka osa asioista onkin tuttua. Varmasti opin tässä työssä itsekin paljon! Ajatusmallini onkin, että ei ole kenenkään etu tehdä asioita kaavamaisesti vaikeamman kautta, vaan luovuutta saa ja pitää myös käyttää.”

”Koen, että olen saanut alusta alkaen reilusti vastuuta. Ehdotuksiani ja ajatuksiani kuunnellaan ja niitä on laitettu jo täytäntöönkin. Loppuun vielä todetakseni, voit ottaa rohkeasti yhteyttä, mikäli haet alusta loppuun toimivaa ja ystävällistä palvelua, jossa jokainen yksityiskohta otetaan huomioon.”