Eltel ja Caruna solmivat 75 miljoonan euron sopimuksen sähkönjakeluverkon vianhoidon, kunnossapidon ja asiakasliittymien rakentamisen palveluista

Eltel on allekirjoittanut sähkönjakeluyhtiö Carunan kanssa sopimuksen, jossa Eltel kokonaisvastuullisena urakoitsijana vastaa sähkönjakelun toimitusvarmuudesta merkittävässä osassa Carunan verkkoalueita. Sopimuksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. Sopimuksen ajanjakso on kolme vuotta alkaen 1.3.2023, jonka jälkeen on mahdollisuus kahden vuoden optioon.

Carunan Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Keski-Uudenmaan, Pohjanmaan, Koillismaan ja Joensuun alueiden sähkönjakelupalveluita on turvaamassa noin 100 elteliläistä. Eltelin vastuulla on alueiden kunnossapito, vianhoito, palvelutyöt ja rakentaminen.

”Jatkamme mielellämme merkittävää yhteistyötämme Carunan kanssa tässä huoltovarmuudelle ja yhteiskunnalle tärkeässä palvelussa”, sanoo Juha Luusua, Eltel Networks Oy:n toimitusjohtaja.

”On tärkeää, että meillä on sitoutuneet, alueensa tuntevat ja pitkäaikaiset kumppanit, jotka pystyvät luotettavasti ja joustavasti toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, kertoo puolestaan Carunan hankintajohtaja Mervi Haukilahti.

Lisätietoja antaa:

Juha Luusua, toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy
juha.luusua@eltelnetworks.com
puh.  +358 40 311 3005