Carunan turvallisuuskilpailussa kolmas sija Power Koillismaan Kuusamon työryhmälle

Caruna palkitsee vuosittain turvallisuusasioissa ansioituneita kumppaneitaan, jotka ovat omalla toiminnallaan vahvistaneet oman yrityksensä turvallisuuskulttuuria tai rakentaneet uusia käytäntöjä, joilla turvallisuus pidetään luontevasti esillä jokapäiväisessä työssä.

Paljon onnea Kuusamon työryhmälle! Upeaa työtä!

Yllä olevassa kuvassa on Eltelin porukka, joka ansaitsee isot aplodit! He tekivät työnsä niin hyvin ja turvallisesti, että asiakkaamme Caruna palkitsi heidät 3.sijalla vuoden 2021 turvallisuuskilpailussa.

Vasemmalta oikealle: Jukka Sarajärvi, Jaakko Tiermas, Harri Määttä, Kalervo Koski, Johannes Pitkänen, Petri Luukkonen, Keijo Määttä ja Juha Kurtti. Kuvasta puuttuu Marko Parkkisenniemi.

- Palkinto on hyvä osoitus laadukkaasta ja ammattitaitoisesta toiminnasta haastavissa olosuhteissa. On hienoa nähdä tilaajan arvostavan ja huomioivan onnistuminen turvallisuuden ylläpitämisessä. Onnea koko tiimin henkilöstölle!, sanoo Juha Putaala, aluepäällikkö, Power pohjoinen

- Työryhmän avoimessa ja asiakaslähtöisessä toiminnassa turvallisuus näkyy erittäin vahvasti. Heiltä on tullut vuosien aikana paljon ilmoituksia vaaran paikoista sekä turvallisuusriskeistä. Työryhmä tekee työtä pohjoisessa täydestä sydämestä turvallisuus ja toimitusvarmuus edellä, Carunan perusteet.

Kilpailun tulokset julkistettiin maanantaina 31.1. Carunan toimittawebinaarissa. Vallitsevasta tilanteesta johtuen tilaisuus pidettiin etänä ja sitä varten Caruna valmisteli videomateriaalia haastattelemalla palkinnon saajia.

Videolla työpäällikkömme Keijo Määttä kertoo asioista systemaattisen työturvallisuustyön taustalla.

Carunan turvallisuuspalkinto jaettiin jo seitsemättä kertaa

Tänä vuonna ykkösija meni TLT-Groupille ja toinen sija N3M Power Oy Ab. Onnea myös heille!