Eltel Suomen johtoryhmässä vastuualuemuutoksia

Eltel Suomen strategisena visiona on olla tulevaisuuden infran kannattava kumppani. Yksi osa-alue tällä matkalla on kasvaa ja menestyä teollisuuden tarvitsemien palveluiden kuten pääsähkönjakelun ja muiden sähköverkkopalveluiden palveluntuottajana. Vahvistamme joukkuettamme ja toivotamme Mikko Aaltosen tervetulleeksi Teollisuuspalveluiden myötä uudistuvan Build liiketoiminta-alueemme vetovastuuseen.

Eltel Suomen Build liiketoiminta-alueeseen sisällytetään jatkossa Teollisuuden palvelut ja liiketoiminta-alueen nimeksi tulee Voimansiirto ja Teollisuus. Teollisuuden palvelut Eltelissä tarkoittavat muun muassa pääsähkönjakelua ja muita sähköverkkopalveluita teollisille toimijoille. Muina tämän liiketoiminnan kulmakivinä jatkuvat voimajohtojen, sähköasemien ja suunnittelun palvelut verkko- ja tuulivoima-asiakkaille sekä kaapeloinnin palvelut tuulivoima-asiakkaille.

Mikko Aaltonen työskenteli meillä aiemmin menestyksekkäästi sähköliiketoiminnassa ja viime aikoina Communicationin mobiilirakentamisen kehityksessä. Teollisuusliiketoiminnan kehittäminen ja kasvu on meille ensiarvoisen tärkeää ja luotan Mikon kykyyn ja osaamiseen liiketoiminnan kehittämisessä ja ammattilaistemme luotsina”, kommentoi Juha Luusua, Eltel Networks Oy:n toimitusjohtaja.

Muutoksen myötä Build-liiketoiminnan nykyinen vetäjä Ilari Jaakkola siirtyy myynnin vetovastuuseen ja vastaa jatkossa Eltelin myynti- ja viestintätoiminnoista. Janne Kallionpää siirtyy myynnin vetovastuusta Eltel Communication Pohjoinen -alueen aluepäälliköksi. Janne jatkaa Suomen johtoryhmän jäsenenä ja Eltel Networks Pohjoinen Oy:n hallituksessa.

”Ilari on tehnyt hyvää työtä Build-liiketoiminnan haasteiden ratkomisessa ja vienyt liiketoimintaa menestyksekkäästi eteenpäin. Ilarilla on erittäin vahva kokemus nykyisten asiakkuuksien sekä uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnistä. Jannella puolestaan on pitkä kokemus teleliiketoiminnasta ja Pohjoisen asiakkuudet ja Eltelin henkilöstö alueella ovat hänelle ennestään tuttuja. Jannen siirtyminen vahvistaa Pohjoisen Communicationin organisaatiota merkittävästi", Juha Luusua jatkaa.

Muutokset astuvat voimaan 1.11.2021.

Lisätietoja:
Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy
Puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Lue lisää:
https://www.eltelnetworks.fi/Eltel/johtoryhma/