Eltel sähköistää tuotantoautokantaansa

Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Yksi esimerkki tästä on tuotantoautokalustomme sähköistäminen mahdollisuuksien mukaan. Olemme nyt tilanneet 40 sähköistä tuotantoautoa ja sitoutuneet vielä 10 lisätilaukseen vuoden 2022 aikana.

Olemme Eltelissä sitoutuneet olemaan edelläkävijä ja edistämään ennakkoluulottomasti ympäristöystävällisiä infra-alan ratkaisuja. Kokeilemaan rohkeasti uutta ja oppimaan ja kehittämään toimintaamme. Kesällä 2021 kokeilimme yhdessä asiakkaamme kanssa sähköistä maanrakennuskalustoa, ja olemme esimerkiksi jo pitkään käyttäneet digitaalisia työkaluja suunnitellaksemme tuotantoautojemme ajoreittien optimointia ja pienentääksemme liikkumisesta aiheutuvia ympäristövaikutusta. Uusimpana toimenpiteenä olemme tilanneet 40 sähköistä tuotantoautoa liiketoimintamme tarpeisiin ja sitoutuneet tilaamaan vähintään 10 lisää. Autot saamme työmaillemme ensi vuoden aikana.

”Olen todella ylpeä tästä hankkeesta. Autojen tilaaminen osoittaa, että olemme tosissamme, tavoitteemme ovat konkreettisia ja mitattavissa ja että vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat liiketoiminnallemme äärimmäisen tärkeitä”, sanoo Juha Luusua, toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy

”Otamme sähköiset tuotantoajoneuvot käyttöön useammassa eri liiketoiminnossa niin kaupunkiympäristössä kuin haja-asutusalueella. Uskomme Eltelillä vahvasti liikkumisen sähköistymiseen”, sanoo Juha Miettinen, kalustopäällikkö, Eltel Networks Oy

Eltel on sitoutunut maailmanlaajuiseen Science Based Targets -ohjelmaan. Ohjelma on tieteellinen laskentamenetelmä päästöjen seurannalle ja auttaa yrityksiä asettamaan omat ilmastotavoitteet Pariisin sopimuksen mukaisiksi. Tällä hetkellä työskentelemme konkreettisten toimenpiteiden määrittelemiseksi ja suunnitelmien laatimiseksi.

 

Lisätietoja:

Juha Luusua, toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy
Puh: 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

 

Juha Miettinen, kalustopäällikkö, Eltel Networks Oy

Puh: 040 311 3098, juha.miettinen@eltelnetworks.com