Eltel ja Tampereen Sähköverkko ovat solmineet laajan sopimuksen sähkönjakeluverkon rakentamisesta ja kunnossapidosta

Eltel ja Eltelin pitkäaikainen asiakas Tampereen Sähköverkko Oy (TSV) ovat solmineet sähkönjakeluverkon asiakkaiden kenttäpalveluiden, rakentamisen ja kunnossapitotöiden vuosisopimuksen. Sopimuksen mukaisesti Eltelin vastuulla tulee olemaan n. 70 % TSV:n jakeluverkkoalueesta. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 24 M€. Sopimus alkaa 1.3.2020 ja on kestoltaan optiot mukaan lukien 7 vuotta.

Molemmille sopimuskumppaneille tärkeitä arvoja ovat asiakkuuden, työturvallisuuden, ympäristön, laatutason ja toiminnan tehokkuuden edelleen kehittäminen. Sopimusneuvotteluissa korostui vahva yhteinen tahtotila pitkään kehittyvään kumppanuuteen ja tavoitteisiin sitoutumiseen päämääränä seitsemän vuoden yhteistyö.

Juha Luusua: ”Tampereen Sähköverkolla ja Eltelillä on pitkäaikainen yhteistyö, joka on aina perustunut partneruuteen ja yhteiseen tekemiseen. Tämä uusi pitkäaikainen sopimus luo hyvät edellytykset toiminnan kehittämiseen entisestään. TSV:n jakelualueella tapahtuu paljon asioita Tampereen kaupungin kasvaessa. On hienoa olla mukana tässä kehityksessä.”

Lisätietoja:

Juha Luusua
Toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy
Puh. 040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Hannu Rovio
Asiakkuusjohtaja, Eltel Networks Oy
Puh. 040 311 3844, hannu.rovio@eltelnetworks.com

Kuva: Vasemmalta oikealle Tampereen Sähköverkko Oy:n rakennuttaja Pentti Sahinoja, Eltelin asiakkuusjohtaja Hannu Rovio ja Tampereen Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Marko Lundström.