Eltel on solminut kolmen vuoden palvelusopimuksen teleoperaattori DNA:n kanssa

Eltel ja teleoperaattori DNA ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka vahvistaa Eltelin johtavaa asemaa ensiluokkaisten palvelujen tuottajana Suomessa. Sopimus on arvoltaan noin 39 miljoonaa euroa.

Sopimus käsittää DNA:n kiinteän televerkon palvelut mukaan lukien verkon suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitopalvelut. Kupari- ja valokuituverkkojen lisäksi Eltelin tarjoamiin palveluihin kuuluvat DNA:n asiakastoimitukset ja niiden viankorjaus Etelä-Suomessa. Sopimuskausi alkaa helmikuussa 2019 ja kestää tammikuun 2022 loppuun.

“Meillä on hyvä kokemuksia Eltelin palveluista aikaisemmissa projekteissa ja Eltelin nopea reagointikyky muuttuviin tilanteiseen on meille tärkeä asia. Eltel on joustava yritys ja sopii hyvin DNA:n kumppaniksi”, sanoo Mikko Kannisto, johtaja, Transmission and Access Networks, DNA.

“Olemme iloisia, että selkeät palvelutuotantoprosessit ja hyvä yhteistyö saa nyt jatkoa. Uskomme, että Eltelin panostus Operational Excellence -mallin mukaiseen tekemiseen ja IT-ratkaisuihin tuovat etua sekä DNA:lle että Eltelille. Tavoitteenamme on parantaa tekemisemme laatua ja tehokkuutta ja sitä kautta asiakaskokemusta”, sanoo Juha Luusua, toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy. Lisätietoja:

Juha Luusua
toimitusjohtaja, Eltel Networks Oy
040 311 3005, juha.luusua@eltelnetworks.com

Mikko Kannisto
johtaja, DNA Oyj
044 590 2527, mikko.kannisto@dna.fi

 

Eltel lyhyesti

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7600 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa vuonna 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

DNA lyhyesti

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.