Eltel ja Optopro Solutions tiivistävät yhteistyötään Suomessa

Eltel ja Optopro Solutions ovat solmineet sopimuksen yhteistyön tiivistämisestä digitaalisten projektinhallintatyökalujen käytön edistämiseksi. Eltel toimii Optopron digitaalisten sovellusten edustajana Suomessa ja yhteistyötä tehdään esimerkiksi myynti-, koulutus-, käyttäjätuki ja markkinointiasioissa.

”Näemme tämän mahdollisuutena, joka hyödyttää koko alaa ja nykyaikaistaa työskentelytapoja. Aloitimme yhteistyön Optopron kanssa kaksi vuotta sitten FTTH-projekteissamme. Hyvät tulokset ja kokemukset siivittivät meitä laajentamaan ratkaisua sähköliiketoimintaamme” - Erno Lehto, Head of Digital Transformation, Eltel Networks Oy.

”Tämä on meille loistava tilaisuus kasvaa Suomen markkinoilla. Meillä on hyvä mahdollisuus laajentaa tuotteitamme sähköliiketoiminnan puolelle. Yhteistyö Eltelin kanssa myös takaa paremman palvelutason nykyisille ja tuleville telepuolen asiakkaillemme. Olen iloinen yhteistyöstä Eltelin kaltaisen kansainvälisen toimijan kanssa, ja olen varma, että tämä on askel laajentumisellemme Euroopan markkinoille”, - Petri Ruotsalainen, CEO, Optopro Solutions.

Lisätietoja:

Erno Lehto, Head of Digital Transformation, Eltel Networks Oy
Puh. 040 311 2379, erno.lehto@eltelnetworks.com

Petri Ruotsalainen, CEO, Optopro Solutions AB
Puh. +46 70 683 1787, petri@optopro.se