Eltel Networks Oy ja Kubicom aloittavat yhteistyön

Eltel Networks Oy, joka on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palvelujen toimittaja infraverkkotoimialalla, tekee nyt yhteistyösopimuksen Kubicomin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on edistää digitalisaatiota maanrakennus- ja infrastruktuuritoimialoilla ja siten tehostaa ja helpottaa yhteistyötä tilaajien ja aliurakoitsijoiden väillä.

 - Digitalisaatio on suuri trendi ja tarjoaa hyvät edellytykset toiminnan optimoimiseen. Koko projektin elinkaaren kattavan kokonaisvaltaisen projektinhallintatyökalunsa ansiosta Kubicom on tästä loistava esimerkki. Ratkaisu tulee parantamaan resurssiemme allokointia, toimintaa alihankkijoiden kanssa, päivittäistä seurantaa sekä parantamaan laatua kommunikoinnin ja dokumentoinnin helpottumisen ansiosta. Kubicom tulee viemään perinteisen aliurakoitsijaroolin kokonaan uudelle digitalisoidulle tasolle, sanoo Eltel Networks Oy:n toimitusjohtaja Juha Luusua.

Kubicomin kehitystiimi on toteuttanut teknisesti monia, yhdessä Eltelin kanssa määriteltyjä päivityksiä, joilla on optimoitu Kubicomin alustan toiminnallisuus. Nyt alusta on sovitettu suomalaisten ja ruotsalaisten kone- ja kuljetusmarkkinoiden mukaan. Eltel Networks Oy hoitaa jo nyt monia eri projekteja Kubicomin alustalla, mikä helpottaa raportointia, hallintoa ja projektinhallintaa.

- Eltel Networks Oy on alan pioneeri, joka hyödyntää digitalisaatiota ja on innolla mukana tehokkaiden ratkaisujen kehittämisessä. Eltel tule olemaan Kubicomille tärkeä yhteistyökumppani alustan kehittämisessä ja sen käytön alueellisessa laajentamisessa, kiteyttää Kubicomin toimitusjohtaja Anders Olsson.

Kubicom

Kubicom on riippumaton kone- ja kuljetusvälittäjä, joka auttaa rakennus- ja maanrakennusalan yrityksiä ostamaan kone- ja kuljetuspalveluita ketjuliikkeistä ja yksittäisiltä koneiden ja ajoneuvojen omistajilta nopeammin, tehokkaammin ja laadukkaammin alusta loppuun asti.

Yhteystiedot

Oscar Alvarsson, Business Area Manager, Kubicom
oscar.alvarsson@kubicom.se
Puh. +46 721 59 81 02

Kalle Liuhala, Business Development Manager, Eltel Networks Oy
kalle.liuhala@eltelnetworks.com
Puh. +358 40 311 2640