Eltel mukana Helsingin Kalasataman rakentamisessa

Eltel voitti viime vuoden loppupuolella tarjouskilpailun Kalasataman terveyden- ja hyvinvointikeskuksen pääsähkönjakelurakasta. Tälle jo aiemmin saadulle kaupalle saatiin jatkoa, kun Eltel allekirjoitti SRV:n kanssa sopimuksen Kalasataman kauppakeskus REDI:n pääsähkönjakelun rakentamisesta. Sopimus sisältää 9 muuntamoa, joissa on 49 keskijännitekojeistomoduulia ja 17 muuntajaa. Eltel tekee myös kaapeloinnit muuntamoiden välille.

”Urakan toteutuksesta vastaa Joni Partasen vetämä Eltelin pääkaupunkiseudun tiimi. Teemme urakointia Helenille alueella ja on todella hienoa saada olla mukana myös Kalasataman rakentamisessa”, sanoo Juha Ruti, Eltelin myyntipäällikkö.

Eltelin toteuttaa sopimusten mukaiset työt vuoden 2017 loppuun mennessä. Kauppakeskus Redi avataan syksyllä 2018.

Lisätietoja:

Juha Ruti, myyntipäällikkö, Power, Eltel Networks Oy Puh. 040 3112 963

Kuvassa vasemmalta oikealla: työpäällikkö Mohamed Amhamdi ja myyntipäällikkö Juha Ruti.

Eltel lyhyesti

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja  Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9500 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,4 miljardia euroa vuonna 2016.  Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.