Håkan Kirstein nimitetty Eltelin toimitusjohtajaksi

Eltelin hallitus on nimittänyt Håkan Kirsteinin Eltelin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa positiossaan 19. syyskuuta 2016.

Håkan Kirstein on ollut toukokuusta 2016 lähtien Eltel AB:n hallituksen jäsen. Hän aloitti työuransa vähittäiskaupan alalla Statoilissa ja eteni Statoil Hydro Sweden AB:n toimitusjohtajaksi. Hän työskenteli 15 vuotta Statoilin palveluksessa. Tämän jälkeen Kirstein toimi Niscayah Group AB:n toimitusjohtajana. Niscayah Group on markkinajohtaja teknisissä turvalpalveluratkaisuissa ja se on listattuna Nasdaq Tukholmasssa. Hänen johtajuutensa aikana yritys kävi läpi ison muutosohjelman, jonka tuloksena oli merkittävä kannattavuuden paraneminen. Ennen Eltelin hallitukseen tuloa Kirstein toimi väliaikaisena toimitusjohtajana Imtech Nordic AB:lla.

Eltelin hallituksen puheenjohtaja Gérard Mohr kommentoi:

”Håkan Kirsteinillä on vahvat näytöt palveluliiketoiminnan johtamisesta, sekä johtamistaidoista hajautetussa yritystoiminnassa, mikä sopii hyvin yhteen Eltel Wayn kanssa. Hänellä on myös kokemusta toiminnoista, missä erinomainen projektien johtaminen on avainasemassa. Lisäksi hallitus oli vakuuttunut hänen strategisesta ajattelukyvystään hänen osallistuessaan Eltelin Strategian arvioimisprosessiin tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Olen luottavainen siihen, että Håkanilla on loistavat edellytykset menestyä johtaessaan Eltelin tulevaisuuden kehitystä.”

Håkan Kirstein kommentoi:

”Olen otettu nimityksestäni Eltelin toimitusjohtajaksi. On etuoikeus olla mukana yrityksessä, joka on voimakkaasti sitoutunut toimittamaan korkeaa laatua ja ratkaisuja asiakkailleen. Aidosti odotan, että pääsen osaksi Eltel-tiimiä.”

Kirstein jättää paikkansa Eltelin hallituksessa 19. syyskuuta. Hallitukseen ei tulla nimittämään uutta jäsentä hänen tilalleen.

Eltelin hallitus ja Axel Hjärne ovat sopineet, että Hjärne jatkaa asemassaan toimitusjohtajana 18 syyskuuta 2016 saakka.

"Axel Hjärnen aikana, kiitos siitä hänen visiolleen, Eltel on kasvanut yhdeksi Euroopan johtajista Infranet-alalla. Koko hallituksen puolesta haluaisin kiittää Axelia hänen panoksestaan", Gérard Mohr sanoo.

Lisätietoja:
Ingela Ulfves
VP – IR and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009
ingela.ulfves@eltelnetworks.com