Eltel Groupin toimitusjohtaja Axel Hjärne jättää yrityksen

Eltelin toimitusjohtaja Axel Hjärne on päättänyt jättää paikkansa yrityksessä. Hjärne on ollut Eltelillä 12 vuotta ja siitä seitsemän vuotta hän on toiminut toimitusjohtajana. Näiden vuosien aikana Eltel on kasvanut merkittävästi pohjoismaisesta toimijasta Pohjois-Euroopan Infranet-alan johtavaksi yritykseksi. Helmikuussa 2015 Eltel listautui menestyksekkäästi Nasdaq Tukholmaan.

“Olen ollut Eltelillä kauemmin kuin vuosikymmenen, jonka aikana Eltel on käynyt läpi useita positiivisia ja haastavia tilanteita ja yhdessä olemme saavuttaneet paljon. Tänään Eltelillä on vahva asema, josta on hyvä mahdollisuus jatkaa menestyksekkäällä tiellä. Minä olen päässyt nyt siihen pisteeseen, että minun on hyvä aika luovuttaa paikkani jollekin muulle ja alkaa miettiä omia seuraavia askeleitani, Axel Hjärne kertoo. Olen todella nauttinut tästä matkastani Eltellillä ja tulen kaipaamaan kollegoitani, sekä jännittäviä liiketoiminnan mahdollisuuksia.

Olen todella pahoillani Axelin ilmoituksesta jättää Eltel, mutta kunnioitan hänen henkilökohtaista päätöstään. Axel on tehnyt merkittävän työn rakentamalla ja kehittämällä Eltelistä kannattavan yrityksen Infranet-alalla. Axel on uudenaikainen johtaja ja hän on rakentanut vahvan ja osaavan johtoryhmän, jotka ovat täysin sitoutuneet kehittämään Elteliä edelleen, Eltelin hallituksen puheenjohtaja Gérard Mohrsanoo.

Hallitus on aloittanut  Axel Hjärnen seuraajan rekrytointiprosessin. Hjärne jatkaa työtään toimitusjohtajana siihen asti, kunnes hänen seuraajansa on aloittanut.

Lisätietoja:
Ingela UlfvesVP – IR and Group Communications
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com