Eltelin rail and road -liiketoiminta on allekirjoittanut 10 miljoonan euron kolmen vuoden kunnossapitosopimuksen Sund & Bæltin kanssa Tanskassa

Eltel on allekirjoittanut sopimuksen Sund & Bælt Holding A/S kanssa koskien Ison-Beltin sillan ja Juutinrauman ratajärjestelmän kunnossapitoa. Sopimuskausi alkaa huhtikuussa 2016 ja kestää kolmen vuoden ajan. Sopimus sisältää mahdollisen yhden vuoden option. Sopimuksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa.

Sund & Bælt on tehnyt Eltelin kanssa uuden raamisopimuksen, joka kattaa päällysrakenteen, turvalaitetekniikan ja sähköistyksen ylläpitotyöt ja sekä 24/7 varallaolon ja viankorjauksen Ison-Beltin silta ja tunneli – järjestelmässä sekä Kööpenhaminan päärautatieaseman ja Juutinrauman sillan välisellä osuudella. Sopimus käsittää myös kunnostustyöt päällysrakenne- ja sähköistysjärjestelmään.

Sund & Holding Bælt A/S on valtio-omisteinen tanskalainen yritys, joka operoi ja huoltaa tie- ja ratayhteyksiä halki Ison-Beltin, Juutinrauman moottoritietä ja Juutinrauman rautatielinjaa Amagerin saarella. Sund & Bælt omistaa 50% Juutinrauman sillan konsortiosta, joka omistaa ja operoi Juutinrauman siltaa. Toiset 50% omistaa ruotsin valtion omistama yritys SVEDAB AB.

Fredrik Häggström, President - Eltel Rail & Road kommentoi:

”Olemme hyvin iloisia tästä sopimuksesta Sund & Bælt kanssa. Se on osoitus luottamuksesta, jota Tanskan infrastruktuurin omistajilla on Elteliä kohtaan mitä tulee kilpailukykyyn, laatuun ja turvallisuuteen. Tämä sopimus toimii strategiamme kulmakivenä luodessamme vankkaa ja laajempaa asemaa Tanskan tie- ja rautatieliikenne markkinalla. Eltel pyrkii saavuttamaan täydellisen palveluvalikoiman erilaisiin projekteihin, sekä infrastruktuuripäivitys- ja huoltopalveluihin.

Lisätietoja:
Ingela Ulfves
VP, IR and Communications   
Tel: +358 40 311 3009, ingela.ulfves@eltelnetworks.com 

Hannu Tynkkynen
SVP, Group Communications 
Tel: +358 40 311 4503, hannu.tynkkynen@eltelnetworks.com