Eltelin Sähkönjakelun liiketoiminta voittaa pitkäaikaisen sopimuksen E.ON:in kanssa Ruotsissa

E.ON on valinnut Eltelin sähkönjakeluverkon pääurakoitsijaksi kahdella alueella Ruotsissa. Sopimuksen arvo on 46 miljoonaa euroa jakaantuen neljälle vuodelle. Sopimus alkaa vuodesta 2016 jatkuen vuoden 2019 loppuun, sisältäen myös kahden vuoden option.

E.ON:in sopimus käsittää Norrköpingin ja Södra Nordin verkkoalueet. Sovitut palvelut sisältävät sähkönjakeluverkon viankorjauksen, huollon, palvelutyöt ja projektitoimitukset.

Axel Hjärne, Eltel konsernin toimitusjohtaja kommentoi:
Olemme hyvin iloisia voitettuamme E.ON:in luottamuksen ja, että meistä tuli yksi päätoimijoista Ruotsissa. Eltelillä on laaja kokemus sähkönjakeluverkoista, olemme työskennelleet monta vuotta E.ON:in kanssa Suomessa ja uusi sopimus vahvistaa nykyistä kumppanuuttamme E.ON Ruotsin kanssa. Tämä sopimus myös vie meitä eteenpäin Sähkönjakelun liiketoiminnassamme Ruotsissa.

E.ON:ista

E.ON Ruotsi on osa E.ON konsernia, joka on yksi maailman suurimmista sijoittajasomisteisista energiayhtiöistä. E.ON:lla on noin 3500 työntekijää Pohjoismaissa ja 37 miljardin ruotsin kruunun liikevaihto vuonna 2013. Energiayhtiönä E.ON haluaa olla rakentamassa kestävää kehitystä yhteiskunnassa. Vuosien 2006 ja 2013 aikana E.ON investoi 66 miljardia kruunua Pohjoismaihin. 

Lisätietoja Juha Luusua
juha.luusua@eltelnetworks.com
puh. 040 311 3005