Eltelin sähkönjakelun Länsi-Uusimaan alue sai ensimmäistä kertaa jaetun Carunan turvallisuuspalkinnon

Eltelin sähkönjakelun liiketoiminnan Länsi-Uusimaan alue palkittiin 4.11. Carunan vuoden 2105 turvallisuuspalkinnolla. Perusteluina palkinnon jakamiselle oli pitkäjänteinen ja järjestelmällinen työturvallisuuden kehittäminen alueella. Myös ilmapiiri ja motivaatio työturvallisuuden edistämiseen oli huomioitu.

Nyt ensimmäistä kertaa jaetun Carunan turvallisuuspalkinnon tarkoituksena on antaa turvallisuudessa kunnostautuneille urakoitsijoille julkista tunnustusta. Palkinto voidaan myöntää mistä tahansa perustellusta työstä turvallisuuden edistämiseksi.

Carunan toimitusjohtaja Ari Koponen palkitsemistilaisuudessa:

”Te Eltelillä teette erinomaisen tärkeää työtä paitsi Carunalle niin koko yhteiskunnallekin. Teidän työnne takia yhteiskunnan pyörät pysyvät pyörimässä, asiakkaat saavat sähköä ja nykyaikainen elämäntapa on mahdollista. Mutta niin arvokasta sekään työ ei ole, että sen kustannuksella joku teistä tai teidän työkavereistanne satuttaa itsensä tai vammautuu töitä tehdessään.

Eltelin Länsi-Uusimaan tiimi on tehnyt esimerkillistä työtä työturvallisuuden parantamiseksi. Asia on mennyt eteenpäin ja olette järkevällä tavalla ottaneet työturvallisuuden huomioon jokapäiväisessä toiminnassa. Haluan kiittää teitä siitä. Tämä on se tapa, jolla haluamme yhdessä viedä työturvallisuusasiaa eteenpäin. ” 

Eltel Suomen toimitusjohtaja Juha Luusua:

"Turvallisuusasiaa on Eltelissä hiottu vuosikausia. ”Meillä on panostettu ennakoiviin toimenpiteisiin ja kavereista huolehtimiseen. Nyt palkittu alueyksikkö on ensimmäinen, joka laittoi tapaturmattomia päiviä laskevan numerotaulun esiin."

Lue palkitsemisesta lisää Carunan nettisivuilta.