Per Krogagerista Eltel konsernin uusi henkilöstöjohtaja

Tanskalainen Per Krogager on nimitetty Eltel konsernin uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Krogager on tehnyt mittavan uran organisaatioiden kehittäjänä sekä HR-toimintojen vetäjänä useissa kansainvälisissä yrityksissä. Hän on myös julkaissut lukuisia kirjoja HR-mittauksista, organisaation suorituskykymittareista sekä HR-aktiviteettien investoinnin tuottoprosentin laskemisesta.

Krogagerilla on psykologian tohtorin tutkinto Århusin yliopistosta, sekä taloustieteen opintoja Århusin kauppakorkeakoulusta. Aiemmalla urallaan  Krogager työskenteli Organisaatioiden johtamisen keskuksessa Tanskan teknologia instituutissa sekä LEGO Systems A/S, Radiometer Medical Aps of Danaher Corporation  ja Tvilum & MASCO Corporation - yrityksissä.

”Tämä on todella unelmapositio minulle. Eltel vaikuttaa olevan äärimmäisen mielenkiintoinen yritys kovin kilpaillulla ja yhteiskunnalle tärkeällä alalla. Lisäksi minulla on mahdollisuus hyödyntää kansainvälistä kokemustani", Per Krogager sanoo.

Konsernin toimitusjohtaja Axel Hjärne toivottaa Per Krogagerin tervetulleeksi Elteliin.
"Olemme todella iloisia Krogagerin tulosta yritykseemme. Hänellä on laaja kokemus, osaaminen ja taito koko HR-kentältä. Hänellä on myös hyvä ymmärrys liiketoiminnan tarpeista ja uskomme vahvasti, että saamme häneltä suuren panoksen tavoitteeseemme olla johtava Infranet-yhtiö."

Krogagerista tulee Eltel konsernin johtoryhmän jäsen ja hän raportoi tehtävässään Axel Hjärnelle.


Lisätietoja:
Axel Hjärne, President and CEO
axel.hjarne@eltelnetworks.com