Nimityksiä Eltel konsernin johdossa

Nimityksiä Eltel konsernin liiketoimintayksiköissä ja Tanskan Eltelissä.

Dariush  Rezai on nimitetty Mobiiliverkot-liiketoimintayksikön johtajaksi. Rezai alotti Eltelillä vuonna 2011 ja on viimeksi toiminut Mobile Nordic – liiketoiminnan vetäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt NCC:lla ja toiminut johdon konsulttina Deloittella ja Accenturilla. Uudessa tehtävässään Dariush Rezai raportoi konsernin toimitusjohtaja Axel Hjärnelle,  ja hänestä tulee konsernin johtoryhmän jäsen.  

Thorbjörn Sagner on nimitetty Homeland Security and Aviation –liiketoiminnan johtajaksi sekä samalla myös Eltel-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Thorbjörn tuli Elteliin vuonna 2004 Eltelin ja Swedia Networksin fuusion yhteydessä. Tässä uudessa asemassaan hän raportoi Axel Hjärnelle.

Steen Steensen on nimitetty Tanskan maajohtajaksi ja Eltel Networks A/S:n toimitusjohtajaksi. Hän toimi aikaisemmin Tanskan Eltelin talousjohtajana. Steen tuli Elteliin vuonna 2005, kun Eltel osti KE Partner-yhtiön. Uuden toimensa lisäksi Steenin vastuualueeseen kuuluu edelleen Eltel Networks A/S:n Shared Services –toiminnot eli talous, IT ja HR.  Steen raportoi Axel Hjärnelle.

Nimitykset astuvat voimaan 15.2.2014 

Lisätietoja:

Axel Hjärne,
Eltel konsernin toimitusjohtaja
axel.hjarne@eltelnetworks.com