Heikki Peltomaa Eltelin tuulivoimaliiketoiminnan kehitysjohtajaksi

Viime aikoina hyvässä nosteessa ollut Eltelin tuulivoimaliiketoiminta on saanut uuden vetäjän. Energiatekniikan insinööri Heikki Peltomaa on nimitetty 8.9. alkaen tuulivoiman kehityspäälliköksi Eltelin sähkönjakelun organisaatioon.

Peltomaa tulee Eltelille Account managerin tehtävistä  Wärtsilästä, jossa hän  toimiasiakasvastaavana nimetyille merenkulku- ja voimalaitosasiakkaille Suomessa. Hänen vastuullaan oli tarjousten valmistelu, sopimusneuvottelut sekä reklamaatioiden seuranta. 

Aikaisempaa kokemusta tuulivoimaprojekteista Peltomaalla on Pöyryltä, missä hän toimi projektipäällikkönä uusiutuvan energian osastolla. Työssä tuli esiin tuulivoimaprojektien eri puolet, sillä Peltomaa toimi omistajan valvojana tuulivoiman rakennusprojekteissa, laati tuulivoima-alueiden esiselvitykset ja vastasi tarjous- ja sopimusprosessista, sekä tuuliturbiinien kunnonarvioinnista. 

Ennen Pöyryä Peltomaa vastasi Tuuulivoimayhtiö WinWindin Area Account Managerina tuuliturbiinien myynnistä, sekä sopimusneuvotteluista. 

Eltelillä Peltomaa ottaa vetääkseen kaikki käynnissä olevat Tuulivoimaprojektit, ja etsii uusia mahdollisuuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin. 

”Minulla on ollut jo kouluajoista tietynlainen “rakkaus” tuulivoimaa kohtaan, mm. muutettuani aikoinaan omaan asuntoon olen aina ostanut tuulisähköä. Eltel Networks antoi minulle tämän työpaikan kautta mahdollisuuden tulla takaisin tuulivoimateollisuuden alalle. Yritys menestynyt hyvin näinä yleisesti vaikeina vuosina sekä on johtava yritys Infranet- toimialalla. Tämä antoi uskoa siirtyä hyvän yrityksen palvelukseen, Peltomaa kommentoi.  

Yhteystiedot:
Heikki Peltomaa, Kehitysjohtaja, Eltel tuulivoima
heikki.peltomaa@eltelnetworks.com
puh. 040 311 2964