Eltel saneeraa TeliaSoneran laitetilan pääsähkönjakelun

TeliaSonera saneeraa Helsingissä nykyistä laitetilaansa uusien tietoliikennelaitteiden käyttöön. Uudet tehokkaat laitteet vaativat paljon tehoja ja sähköjakelu on mitoitettava sen mukaisesti. Eltel Networks Oy on voittanut tarjouskilpailun kohteen pääsähkönjakelu-urakasta.

Nyt saneerattavan kohteen urakan hoitaa Eltelin Länsi-Uudenmaan alueen projektitiimi. Projekti sisältää nykyisen keskijännitekojeiston laajentamisen, muuntajat, virtakiskot, keskukset ja kaapeloinnit.  Tila sijaitsee luolassa, joka asettaa omat haasteensa asennuksille ja materiaalien siirtämisille. Laitetila on myös kokoajan käytössä, joten työt eivät saa häiritä tai aiheuttaa katkoksia nykyiseen toimintaan.

Keskijännitekojeiston laajennuksen aikana sähkö syötetään varavoimakoneiden kautta. Työ pitää suunnitella ja esivalmistella tarkasti jotta kaikki saadaan onnistumaan nopeasti ja varmasti. 

-          Urakka on hieman perinteisestä poikkeava,  mutta sopii hyvin Eltelin osaamiseen, myyntipäällikkö Juha Ruti sanoo. Olemme aikaisemminkin toteuttaneet  vastaavia projekteja, ja niissä on onnistuttu hyvin.  Tarkka suunnittelu, hyvä työnjohto ja osaavat asentajat varmistavat maaliin pääsyn tässäkin projektissa.

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Juha Ruti
juha.ruti@eltelnetworks.com
puh. 040 311 2963