Eltel on laajentanut toiminnanohjausjärjestelmänsä sertifiointiaan

Eltel on laajentanut sertifioidun toimintajärjestelmänsä kattavuutta kun kaikki Suomen liiketoiminnot liitettiin saman ISO 9001 -laatusertifikaatin, ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ja OHSAS 18001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän sertifioinnin piiriin elokuussa 2014.

ISO 9001 -standardi ohjaa yrityksen laadun kehitystä ja serfikaatti on arvostettu tunnustus asiakaslähtöisestä ja järjestelmällisestä laadun kehittämisestä. ISO 14001 -sertifikaatti on osoitus vastuullisesta toiminnasta ja ympäristön huomioimisesta kaikissa yrityksen prosesseissa. OHSAS 18001 sertifikaatti taas todentaa, että  Eltelin työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä täyttää standardin vaatimukset. 

Sertifikaatit tunnustetaan myös kansainvälisesti, koska sertifikaatit myöntänyt Inspecta kuuluu kansainväliseen IQNet –yhteenliittymään. 

”Laatu-, työturvallisuus- ja ympäristöasiat ovat tärkeitä toimintamme tukipilareita. Sertifikaatit antavat myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme osoituksen toimintamme laadusta. Standardit edellyttävät toiminnan jatkuvaa parantamista joten kiinnitämmekin jatkuvasti huomiota Eltel Way toimintaprosessiemme kehittämiseen”, EHQS-päällikkö Seppo Rytilä kertoo.

 

Lisätietoja EHQS-päällikkö Seppo Rytilä
seppo.rytila@eltelnetworks.com
puh. 040 311 2304