Eltel jatkaa Soneran yhteistyökumppanina

Eltelin Mobiiliverkot-liiketoiminta osallistui Pohjoismaissa ja Baltiassa TeliaSoneran matkaviestinverkon asennus – ja ylläpitotöiden kilpailutukseen vuodelle 2014. Suomessa Eltel jatkaa Soneran yhteistyökumppanina ja toimittaa kuluvan vuoden aikana merkittävän osan Soneran verkon rakentamispalveluista.

Nyt  tehty sopimus kattaa sovituilla alueilla verkon rakentamispalveluiden lisäksi  tuotantotilojen ylläpidon ja viankorjauksen, sekä tuotantotilojen hallinnoinnin.

 

Palveluiden laatuun ja kattavuuteen panostaminen kantoi hedelmää 

Neuvottelujen ajan Eltelillä oli hyvä asema ainoana kaikissa tarjouspyynnön maissa toimivana palveluntarjoajana. Suomessa Mobiiliverkot-liiketoiminta on panostanut viime vuosina voimakkaasti  palveluiden kattavuuteen niin maantieteellisesti kuin myös palvelutarjooman osalta.

- Pystymme tuottamaan kaikki Soneran tarvitsemat palvelut koko maassa. Olemme laajentaneet palveluitamme  kenttätyöstä myös verkon operointipalveluihin, Eltel Suomen Mobiiliverkot -liiketoiminnan johtaja Raimo Hiisiö kertoo.  Tehty työ toi meille nyt hyviä tuloksia. 

Toinen painopiste Eltelin toiminnassa on ollut laatuun on panostaminen. Yritys on hakenut laatujohtajuutta markkinoilla.

- Asiakkaalta saadun palautteen perusteella olemme onnistuneet tavoitteissamme. Samaan aikaan olemme pystyneet tarjoamaan palveluitamme entistäkin kustannustehokkaammin, Hiisiö tietää. Yksi menetystekijä kilpailussa oli varmasti myös kykymme toteuttaa uuden LTE800-verkon vaatima normaalia selvästi suurempi työkuorma. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta ja tarkasti valitut alihankkijat, Hiisiö summaa.

Lisätietoja:

Mobiili-liiketoiminnan johtaja Hiisiö Raimo puh. 040 311 3212