Swedavia valitsi Eltelin kumppanikseen tuleviksi vuosiksi

Perusteellisen arvioinnin jälkeen, Swedavia, Ruotsin lentokenttäviranomainen valitsi Eltelin sopimuskumppanikseen kolmeksi seuraavaksi vuodeksi. Sopimukseen on merkitty myös kolmen lisävuoden optio. Sopimuksen laajuus koostuu viestintään liittyvistä palveluista ja sen arvo on arviolta useita miljoonia vuodessa.

Eltelillä on vakiinnuttanut asemansa Ruotsissa ilmailun viestintä-, suunnistus-, ja säähavaintolaitteiden asennusten, käyttöönottojen, huollon, ja teknisen konsultoinnin erikoisosaajana. Näiden lisäksi Eltel toimittaa terminaalien laitteisiin sekä informaatio- ja viestintäjärjestelmiin liittyviä ratkaisuja.

Swedavia on valtio-omisteinen ryhmä, joka omistaa, toimii ja kehittää kymmentä matkustajalentokenttää Ruotsissa. Hankintaprosessi käynnistettiin viime vuoden lopulla ja yhteistyökumppanin valinta oli valmis heinäkuussa. Sopimus koskee valtakunnallisia huolto- ja konsultointi palveluita kaikilla Swedavian lentokentillä.

Hinnan lisäksi arvioitiin yrityksen tietotaitoa, laatua ja valtakunnallista kattavuutta. Lopulta Eltel voitti tarjouskilpailun.
-       Tämä menestys on hyvin innoittavaa ja se antaa meille hyvän alustan kehittää toimintojamme yhteistyössä Ruotsin ilmailuviranomaisen kanssa, sanoo Thorbjörn Sagner, Eltelin Viranomaisverkot ja ilmailu - liiketoiminnan johtaja. Kaikkiaan hieno asia tulevaisuutta ajatellen.

Lisätietoja:
Thorbjörn Sagner, President, Eltel Homeland Security and Aviation
Puh.  +46 8 593 785 16, thorbjorn.sagner@eltelnetworks.se