Eltel uudistaa valaistusverkkoja Jyväskylässä ja Eurassa

Eltel on voittanut Jyväskylän kaupungin valaisinvaihtoprojektin, sekä valaisinvaihto- ja saneerausurakat Euran kunnassa.

- Projektien myötä Eltel on osoittanut olevansa merkittävä tekijä kasvavassa valaisinvaihtomarkkinassa, tuotepäällikkö Antti Ruohoniemi kertoo.

Jyväskylässä urakoiden tilaajana on Jyväskylän kaupungin kaupunkiliikennepalvelut, sekä kuntoratojen osalta kaupungin liikuntapalvelut. Urakkaan kuuluu kolme eri kokonaisuutta; kaupungin katujen valaisinvaihtokohteet, alikulkujen valaisinvaihtokohteet sekä kuntoratojen valaisinvaihtokohteet. Työt Jyväskylän valaisimien kanssa ovat jo parhaillaan käynnissä ja hanke valmistuu syksyn aikana.

Eurassa kunnan valaisinvaihtourakka käsittää koko vanhan valaistusverkon uudistamisen. Urakassa vaihdetaan osittain pelkät valaisimet ja osittain vanha verkko puretaan ja tilalle rakennetaan kokonaan uutta valaistusverkkoa, Ruohoniemi luettelee. Eurassakin työt on jo päästy aloittamaan. Valaisinvaihto valmistuu tämän vuoden aikana ja saneerauksia tehdään vielä todennäköisesti ensi vuoden puolellakin.

Lisätietoja:
Tuotepäällikkö Antti Ruohoniemi
puh. + 358 40 311 4433